tiistai 1. helmikuuta 2011

Jesuiitat ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta

Jesuiitat ovat niin huolissaan "ilmastonmuutoksesta", että heillä on ihan omakin mies järjestelemässä IPCC:n ilmastokokouksia, eli "entinen" jesuiitta Ottmar Edenhofer.

Näyttää siltä, että tämä Edenhofer yrittää nyt peitellä jesuiittajuuriaan. Pidetään huolta siitä, että hänet paljastetaan siksi jesuiittasoturiksi, joka hän todella on ja tulee aina olemaan, oli hän sitten valeasussa tai ei. Hän on rikollinen ja meidän suurimpia vihollisiamme, mitä tulee meitä vastaan suunnattuun ilmastohuijaukseen.
-Craig Oxley, 22. marraskuuta 2010

http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/ar/t45752.htmIso-Britannian jesuiittaprovinsiaali Michael Holman ottaa vastaan jesuiittojen ympäristösuunnitelmaa koskevan sertifikaatin prinssi Philipiltä ja YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonilta.
Muistattehan mitä prinssi Philip ajattelee väestönkasvusta:

Jos syntyisin uudelleen, haluaisin että minut lähetettäisiin takaisin maan päälle tappajaviruksena, jotta väkiluku pienenisi.
-prinssi Philip, WWF:n puheenjohtaja (1981-1996)

Ja jesuiittapappi Giovanni Botero (1544-1617):

Sen lisäksi, että hän oli johtava poliittisen pragmatismin ja valtion järjen teoreetikko, Giovanni Boterolla on merkittävä mutta kyseenalainen kunnia olla ensimmäinen "malthusilainen", ensimmäinen kitkerä väestönkasvun väitetystä vahingollisuudesta valittaja. Vuoden 1588 teoksessaan "On the Cause of the Greatness of Cities", joka käännettiin englanniksi vuonna 1606, Botero esitteli lähes kaiken sen, mitä Malthusin kaksi vuosisataa myöhemmin julkaiseman väestöä käsittelevän esseen teesi sisälsi. Analyysi oli siten hyvin mekanistinen: väestöllä on taipumus kasvaa rajattomasti, tai siis rajana on vain suurin mahdollinen ihmisen hedelmällisyyden aste. Sitä vastoin toimeentulomahdollisuudet voivat lisääntyä vain hitaasti. Siten väestönkasvu aina - Malthusin kuuluisia sanoja lainaten - "luo painetta toimeentulomahdollisuuksille", mikä aiheuttaa aina olemassa olevan köyhyyden ja nälänhädän.
-Murray N. Rothbard

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/jesuiittapappi-giovanni-botero.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti