torstai 17. helmikuuta 2011

New Yorkin pormestari Michael Bloomberg - New Yorkin arkkipiispan ja jesuiittojen sätkynukke

Juutalaisella miljardöörillä Michael Bloombergilla on nyt meneillään kolmas kausi New Yorkin pormestarina. Rahalla saa varsinkin Amerikassa paljon, mutta ilman New Yorkin katolisen kirkon ja jesuiittojen tukea hän ei varmasti olisi tässä asemassa. Pormestarin täytyy kumartaa New Yorkin arkkipiispaa, joka tällä hetkellä on Timothy Dolan. Arkkipiispaa taas kontrolloidaan jesuiittojen Fordhamin yliopistosta käsin.


Arkkipiispa Timothy Dolan, Michael Bloomberg ja New Yorkin osavaltion kuvernööri David Patterson Dolanin vihkimismessussa 2009


Michael Bloomberg, kardinaali Egan (New Yorkin arkkipiispa 2000-2009) ja paavi Benedictus XVI New Yorkissa 2008


CFR:n jäsen Bloomberg on päässyt pormestariksi mitä ilmeisimmin entisen Fordhamin yliopiston rehtorin, jesuiittapappi Joseph A. O'Haren (CFR) ansiosta. O'Hare oli vuonna 1988 perustetun New Yorkin vaalirahoitusviraston ensimmäinen johtaja, ja entinen New Yorkin pormestari, paavillinen ritari Rudy Giuliani nimitti hänet tähän tehtävään uudestaan kahteen otteeseen, ja viimeinen kausi päättyi vuonna 2003. O'Harella oli vaalirahoitusvirastossa suojattinaan katolilainen Sonia Sotomayor, joka on nyt Georgetownin yliopiston kontrolloiman USA:n korkeimman oikeuden jäsen. Bloomberg nimitti vuonna 2007 vaalirahoitusvirastoon hallitukseen Fordhamin yliopistosta valmistuneen jesuiittapapin, Joseph P. Parkesin, joka on tällä hetkellä sen puheenjohtaja. Bloomberg on saanut myös kunniatohtorin arvonimen Fordhamin yliopistolta. Paavin hovijuutalainen par excellence.


Peter Vallone, Ed Koch, Michael Bloomberg, jesuiittakardinaali Avery Dulles ja jesuiittapappi Joseph A. O'Hare Fordhamin yliopiston 160-vuotisjuhlassa
Rudy Giuliani (New Yorkin pormestari 1994-2001) ja kardinaali Egan
Robert F. Wagner Jr. (New Yorkin pormestari 1954-1965) kumartaa kardinaali Spellmania (New Yorkin arkkipiispa 1939-1967)

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/kardinaali-spellman-amerikan-paavi.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/rothschild-ja-vatikaanin.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/jesuiitta-koulutetut-valtaapitavat.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti