keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Rothschildit ja muut Vatikaanin hovijuutalaiset

Rothschildit, Vatikaani ja Illuminati

Juutalaista Rothschildin pankkiirisukua on pidetty yleisesti vaihtoehtomediassa maailman mahtisukuna ja valtapyramidin huippuna, mutta sitä se ei kaikesta päätellen sentään todellisuudessa ole. Kaikkein vaikutusvaltaisimmat ihmiset pitävät erittäin matalaa profiilia, koska eivät halua valtansa tulevan näkyväksi. He eivät mene tv-studioon haastateltavaksi, kuten esimerkiksi entinen Rothschildien pankkidynastian päämies Sir Evelyn de Rothschild tässä. Jopa vaihtoehtomedian tunnetuin edustaja Alex Jones on haastattellut radio-ohjelmassaan hänen poikaansa David Mayer de Rothschildia, mikä menee jo aika koomiseksi.

Amschel Mayer Rothschild ja Maltan risti

Rothschildit ovat kautta aikojen olleet paavillisia ja kuninkaallisia ritareita ja läheisessä yhteistyössä Vatikaanin kanssa. 1900-luvun alun Juutalaisen ensyklopediat mainitsivat heidän kantavan titteliä "Vatikaanin valtionkassan vartijat". Ylläolevassa kuvassa Rothchildien pankkidynastian perustajan Mayer Amschel Rothschildin poika Amschel Mayerilla on kaulassaan Maltan risti eli johanniittojen/Maltan ritareiden tunnus. Mielenkiintoista on myös se, että David Rene de Rothschild on nainut itsensä Aldobrandinin sukuun, joka on osa mustaa aatelia ja sidoksissa Vatikaaniin. Suvusta tuli aikoinaan myös yksi paavi, Klemens VIII.

Harvoin mainitaan se, että Rothschildit muiden länsimaisten pankkiirien ja teollisuusmiesten ohella rahoittivat Hitlerin valtaannousua vastavoimana Neuvostoliitolle*. Äärioikeisto virheellisesti sanoo Rothschildeja "juutalaisiksi pankkiireiksi", kun tosiasiassa he ovat kietoutuneet yhteen katolisen kirkon kanssa ja kytkeytyneet yhdessä perinteisen mafian ja Amerikan CIA:n kanssa Vatikaanin pankkiin, joka oli natsiystävällinen.
-Sherman H. Skolnick, The Rockefellers and the Rothschilds

1800-luvun alussa paavi lähestyi Rothschildeja lainatakseen rahaa. Rothschildit olivat erittäin hyvää pataa paavin kanssa, mikä sai yhden toimittajan toteamaan sarkasisesti: "Rothschild on suudellut paavin kättä... Rauha on vihdoin taas maassa."
-Derek Wilson, Rothschild: A Story of Wealth and Power, 1988

*Antony C. Sutton osoitti kirjassaan "Wall Street and the Rise of Hitler", että Natsi-Saksaa rakennettiin ainakin osittain amerikkalaisten pankkiirien ja yritysten avulla. Vaihtoehtomediassa on monia antisionisteja, jotka kiistävät tämän leimaten sen sionistien propagandaksi. Samaiset antisionistit vakuuttelevat, että Hitler oli isänmaallinen ja hyvä johtaja, joka "vapautti kansansa juutalaisten pankkiirien ikeestä". Totuus lienee kuitenkin se, että hän oli opportunisti, joka syyllisti juutalaiset kaikesta pahasta, kuten oli tapahtunut niin monesti aiemmin historian aikana. Näin tekivät myös jesuiitat oman lehtensä välityksellä 1800-luvun lopulla:

Vuonna 1890 "Civilta Cattolica" suuntasi taas huomionsa juutalaisiin artikkelien sarjassa, joka uudelleenjulkaistiin pamfletin muodossa… jonka tarkoituksena oli tuoda esille juutalaisten toimet modernin liberaalin kansallisvaltion luomisessa. Kirjoittaja esitti syytöksen, että "viekkaudellaan" juutalaiset lietsoivat Ranskan vallankumouksen saavuttaakseen yhteiskunnallisen tasa-arvon, ja sitten he ujuttautuivat vähitellen avainpaikoille useimpien valtioiden talouselämässä tähtäimenään kontrolloida niitä ja aloittaa heidän "vihamielinen kampanjansa kristinuskoa vastaan". Juutalaiset oli "rotu joka herättää kuvotusta"; he olivat "laiska kansa, joka ei tee työtä tai tuota mitään; joka elää toisten tekemän työn kustannuksella". Pamfletti päätti vaatimalla "yhteiskunnallisen tasa-arvon" poistamista ja juutalaisten eristämistä muusta väestöstä.
-John Cornwell, Hitler's Pope: The Secret History of Pius XII, 2000

Muistattehan että Hitler itse sanoi oppineensa "kaikkein eniten jesuiittaveljeskunnalta" ja että Himmler organisoi SS:n veljeskunnan periaatteiden mukaan. On muitakin aihetodisteita, että Hitler oli viime kädessä vain Vatikaanin ja jesuiittojen pelinappula.


Mutta miksi Vatikaani oli 1800-luvun alussa tiukoilla?

Jesuittakenraali on ollut maailman vaikutusvaltaisin mies siitä lähtien, kun paavi Pius VII palautti veljeskunnan tai "komppanian" aseman vuonna 1814. Johtuen veljeskunnan lakkauttamisesta paavin toimesta vuonna 1773 jesuiitat perustivat Baijerin Illuminatin yhden sotilaansa, Adam Weishauptin kanssa. Illuminati imaisi itseensä juutalaisen Rothschildin mahtisuvun luoden maailmanlaajuisen jesuiittakenraalin hallitseman jättiomaisuuden. Tämän taloudellisen aseen avulla jesuiitat sitten kävivät sotaa Vatikaania, paavia, Euroopan katolisia monarkkeja ja dominikaanien veljeskuntaa vastaan. Tätä inkvisitiota ja ristiretkeä kutsuttiin "Ranskan vallankumoukseksi ja Napoleonin sodiksi". 25 vuoden ajan jesuiittakenraalin vapaamuurarikätyrit erityisesti Napoleon Bonaparten hahmossa kävivät sotaa. Bonaparte rankaisi myös Maltan ritareita ajaen heidät kotisaareltaan Venäjälle.
-Eric Jon Phelps, Vatican Assassins, 2001

Weishaupt ja hänen jesuiittakumppaninsa katkaisivat Vatikaanin tulovirrat käynnistämällä ja johtamalla Ranskan vallankumouksen, ohjailemalla Napoleonin katolisen Euroopan valloitusta, kapinalla kirkkoa vastaan isä Hidalgon kaltaisten pappien johdolla Meksikossa ja latinalaisessa Amerikassa, ja lopulta panemalla Napoleonin vangitsemaan paavi Pius VII:n Avignonissa, kunnes hän suostui vapauttamistaan vastaan uudelleentunnustaa jesuiittaveljeskunnan. Tämän jesuiittojen sodan Vatikaania vastaan päättivät Wienin kongressi ja vuoden 1822 salainen Veronan sopimus... Aina siitä lähtien Rothschildit ovat olleet Vatikaanin talousasiamiehiä.
-Emanuel M. Josephson, The Federal Reserve Conspiracy and the Rockefellers, 1968Weishauptin uskollisuus jesuiitoille

Weishaupt teki ennen kuolemaansa vuonna 1830 sovinnon katolisen kirkon kanssa. Tämä käy hyvin yksiin sen kanssa, että hän oli koko ajan ollut uskollinen jesuiitoille ja ajanut heidän asiaansa, sillä jesuiitat hallitsivat tuolloin taas Vatikaania. Paavi Klemens XIV lakkautti painostuksen alla jesuiittaveljeskunnan vuonna 1773 maksaen siitä pian hengellään, mutta he pakottivat heidän oman miehensä, Abbe Sieyesin valtaan nostaman Napoleonin avulla paavi Pius VII:n poistamaan jesuiitat pannasta vuonna 1814.  Jesuiitoilla oli tuon jälkeen entistäkin suurempi ylivalta Vatikaanissa. 


Vatikaanin hovijuutalaiset

Mutta palataan Illuminatista Vatikaanin "hovijuutalaisiin". Termi hovijuutalainen tarkoitti alunperin juutalaisia pankkiireita, jotka hoitivat Euroopan kuninkaallisisten ja aatelisten raha-asioita, mitä vastaan he saivat etuoikeuksia ja vapauksia, joita muilla juutalaisilla ei ollut. He saivat esimerkiksi asua ghettojen ulkopuolella. Rothschildit joiden pankkidynastian perustaja tuli Frankfurtin juutalaisghetosta, ovat ilmeinen historiallinen esimerkki Vatikaanin hovijuutalaisista, ja tämänhetkisiä malliesimerkkejä ovat mm. Gary Krupp ja New Yorkin pormestari Michael Bloomberg. Mielenkiintoisin tapaus on pitkäaikainen Israelin sionistihallinnon vaikuttaja Shimon Peres, joka kävi Puolassa jesuiittakoulua ja on ollut niin hyvää pataa paavin kanssa, että lupasi Itä-Jerusalemin Vatikaanille Oslon rauhansopimuksen yhteydessä. Tämän uutisoi italialainen lehti La Stampa kolme päivää ennen Oslon sopimuksen julkistamista ja vahvisti myöhemmin julkisuuteen vuotanut sähke Roomasta Israeliin. Barry Chamish kertoo allaolevassa videossa tapauksen yksityiskohdat.
Lisää aiheesta tässä blogissa:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/vatikaani-ja-jerusalem.html 
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/03/israel-lobbyn-vaitetty-valta-on-mediaa.html

paavi Benedictus XVI ja Shimon Peres
Sionistit näyttävät usein olevan tiiviissä yhteistyössä Vatikaanin kanssa, ja Tooran ja juutalaisen uskon hylkäävät sabbatailaiset juutalaiset usein myös avoimesti kääntyvät katolisuuteen (Näin teki myös Benjamin Freedman, jonka puheita käytetään useimmilla sionismin vastaisilla ja avoimesti juutalaisvastaisilla sivustoilla todisteena juutalaisten salaliitosta ja ylivallasta). Onko Israel siis kaiken pahan alku ja juuri vai vain pelinappula suuressa uskonnollispoliittisessa valtapelissä, sen päätelköön kukin itse.

Tosiasia on joka tapauksessa se, että Israelin olemassaolo on hyödyttänyt Vatikaania, koska se on Israelin kautta päässyt käsiksi himoitsemaansa Jerusalemiin, jota se jo ristiretkien aikana yritti vallata itselleen takaisin. Tätä ristiretkien henkeä pitävät nykyään yllä katoliset veljeskunnat, ennen kaikkea Maltan ritarikunta, jonka virallinen nimi on "Jerusalemin Pyhän Johanneksen suvereeni sotilaallinen ja hospitaliittaritarikunta", ja Jerusalemin Pyhän Haudan ritarikunta. Espanjan kuningas Juan Carlos, joka on näiden molempien ritarikuntien korkea-arvoinen jäsen, kantaa myös titteliä "Jerusalemin kuningas". Kun edellä mainitut seikat otetaan huomioon, ei ole lainkaan erikoista, että kardinaali Spellman lobbasi sen puolesta, että Israel hyväksyttäisiin YK:hon.

Sen sijaan, että ottaisi julkisesti kantaa, hän [Spellman] toimi kulissien takana "vaatien henkilökohtaisesti jokaista Etelä-Amerikan maata antamaan äänensä Israelille"… Ei ollut epäilystäkään siitä, että Spellman tunsi YK-edustajia… Katkeran kamppailun jälkeen Israel hyväksyttiin YK:hon äänin 37-12. Israelilaiset olivat kääntyneet monen huomattavan miehen puoleen, mukaan lukien John Foster Dulles, jotta nämä ajaisivat heidän asiaansa. Mutta Charlie Silver oli vakuuttunut, että Spellman oli ollut ratkaiseva tekijä…
-John Cooney, The American Pope, 1984


Rothschildien mahti historiaa?

Rothschildien mahti nykymaailmassa - myytti ja olkiukko, jolla ohjataan huomio pois Vatikaanista?

Sanotaan että Rothschildit kontrolloivat USA:n keskuspankkia (Federal Reserve), vaikka todisteita siitä ei ole. Ellei sellaisena pidä esim. netissä kiertävää listaa oletetuista Federal Reserven omistajapankeista, jossa on mm. pankkeja, joita ei ole enää edes olemassa tai ole koskaan ollutkaan.

Mm. David Icke sanoo, että Rothschildit kontrolloivat täysin mediaa. Ehkä näin on vaihtoehtomedian luomassa satumaailmassa, mutta oikeassa maailmassa Nat Rothschild hävisi juuri kanteen Daily Mail -lehteä vastaan, joka oli kirjoittanut hänen olleen "nukkemestari", joka saattoi yhteen lordi Mandelsonin ja venäläisen oligarkin, Oleg Deripaskan suurta bisnesdiiliä varten. Nat Rothschild väittää kyseessä olleen vain "virkistysmatka" ja vaati vahingonkorvauksia kunnianloukkauksesta.

Rothschildeille (ja Rockefellereille) jälleen lisähuomiota mediassa:

Kaksi kuuluisaa pankkiirisukua on löytänyt toisensa. Eurooppalaiset Rothschildit ovat ostaneet yli kolmanneksen osuuden amerikkalaisten Rockefellereiden omaisuudenhoitoyhtiöstä.

Rothschildien Lontoon pörssissä noteerattu RIT Capital Partners -yhtiö hankki siivunsa ranskalaiselta Societe Generale -pankilta, jolla on ollut osakkaana Rockefellereiden yhtiössä vuodesta 2008 lähtien.

Kauppa tuo yhteen kaksi sukupatriarkkaa, 96-vuotiaan David Rockefellerin ja 76-vuotiaan Jacob Rothschildin.

Rothschildit aloittivat pankkiuransa 1700-luvun lopulla Frankfurtissa Saksassa. He ovat rahoittaneet muun muassa Britanniaa sodassa Napoleonia vastaan sekä Suezin kanavan rakentamista.

John D. Rockefellerin vuonna 1882 perustama Rockefeller & Co nousi puolestaan amerikkalaisen kapitalismin ja äveriäisyyden symboliksi.
-STT, 30. toukokuuta 2012


Vatikaani ja pankkitoiminta

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/bank-of-american-perustaja-amadeo.html


*muokattu viimeksi 24.10.2012