lauantai 5. helmikuuta 2011

Vatikaanin pussiin pelaavat arabijohtajat

Vatikaani ja Israel

Asia joka on jäänyt hämmästyttävän vähälle huomiolle ja josta sionistien oletetusta täydellisestä maailmanvallasta puhuvatkin ovat hyvin hiljaa, on se, että Vatikaanin pussiin monien muiden sabbatailaisten sionistien (esimerkiksi tämän rabbin) tavoin pelaava jesuiittojen kouluttama Shimon Peres lupasi salaisessa sopimuksessa vuonna 1993 Vatikaanille Itä-Jerusalemin hallinnan.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/vatikaani-ja-jerusalem.html

Paavin hoviarabit

Vatikaanilla on siis miehensä Israelin johdossa, mutta toki paavilla on renkinsä myös arabimaissa Israelin ympärillä, pitäähän aina olla ote molemmista osapuolista, jotta voi hallita tilannetta. Helposti todistettava yhteys Vatikaaniin on ainakin Jordanian kuningas Abdullah II:lla, joka on jesuiittojen kouluttama, ja Syyrian presidentti Bashar al-Assadilla, joka on katolisen Konstantinolaisen ritarikunnan sisarorganisaatio Frans I:n ritarikunnan jäsen.

Konstantinolainen ritarikunta on aktiivisesti mukana katolisen uskonnon puolustamisessa ja edistämisessä, ja ottaa yhdessä moniuskonnollisen Kuninkaallisen Frans I:n ritarikunnan kanssa hoitaakseen hengellisiä, humanitaarisia, sairaanhoito- ja hyväntekeväisyysprojekteja ja aloitteita ympäri Iso-Britanniaa ja siitä riippuvaisia alueita, Irlantia ja maailmaa.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/09/paavin-vierailu-valeprotestanttisessa.html

Myös Jemenin presidentti Ali Abdullah Saleh on Frans I:n ritarikunnan jäsen. Libanonissa presidentin pitää lain mukaan olla aina maroniitti eli katolilainen, joten hänen kohdallaan Vatikaani-yhteys ei ole sinänsä yllättävä. Libanonin edellinen presidentti (1998-2007) Emile Lahoud onkin saanut uskollisuudestaan palkinnoksi Konstantinolaisen ritarikunnan jäsenyyden.


Kuningas Abdullah II näyttää okkulttista käsimerkkiä Vladimir Putinille

Vatikaani, Arafat ja PLO

Paavi Johannes Paavali II:n (1920-2005) ja palestiinalaisten johtajan, Jasser Arafatin (1929-2004) välillä oli jo alkuajoista lähtien molemminpuolista sympatiaa:

Paavi Johannes Paavali II haluaa tavata PLO:n puheenjohtaja Jasser Arafatin tämän kaksipäiväisen Rooman vierailun aikana ensi viikolla, kertoi Vatikaani lauantaina vahvistaessaan ensi kertaa virallisesti paavin olevan halukas järjestämään historiallisen tapaamisen... [PLO:n edustaja] Hammad sanoi viime viikolla, että paavin yksityinen audienssi Arafatille auttaisi vakuuttamaan länsimaat siitä, että PLO ei ole pelkästään terroristiryhmä, kuten Israel väittää, ja että se voi olla "rakentava voima Lähi-idässä".
-The Associated Press, 11. syyskuuta 1982


http://emperors-clothes.com/vatican/pressure.htm

Välit tulivat niinkin lämpimiksi, että vuonna 1994 PLO sai oman toimiston Vatikaaniin:


Vatikaani antoi lausunnon, jonka mukaan kummankin osapuolen korkea-arvoiset virkamiehet päättivät tänään "antaa jo kauan ylläpidetyille ja hedelmällisille kontakteille pysyvän ja virallisen luonteen". "Nämä eivät ole varsinaiset diplomaattiset suhteet, mutta vakaat ja viralliset kyllä", sanoi Vatikaanin tiedottaja Joaquin Navarro-Valls... Sopimukseen kuuluu, että PLO perustaa Vatikaaniin akkreditoidun toimiston...
-The New York Times, 26. lokakuuta 1994

nytimes.com


Jasser Arafat suutelee paavi Johannes Paavali II:n kättäkardinaali Etchegaray ja ArafatLähteitä:

http://realityresearch.wordpress.com/category/papal-court-arabs/
http://www.constantinian.com/news-2004.html

Vatikaani ja islam:

http://www.netikka.net/mpeltonen/vatikaani-islam.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti