perjantai 25. helmikuuta 2011

Jesuiittojen apuri Charlie Sheen avautui Alex Jonesin radio-ohjelmassa

Charlie Sheen aiheutti itselleen ongelmia sekoilemalla eilen Alex Jonesin radio-ohjelmassa ryöpyttäen yhtä jos toista tahoa. Paras kohta oli kuitenkin se, kun hän viittasi "sarkastisesti" perheensä jesuiittayhteyksiin ja Eric Jon Phelpsin kirjaan:

- Guys, it's right there in the thing, duh! We work for the Pope, we murder people. We're Vatican assassins. How complicated can it be? What they're not ready for is guys like you and I and Nails and all the other gnarly gnarlingtons in my life, that we are high priests, Vatican assassin warlocks. Boom. Print that, people. See where that goes.

buddytv.com

Muistattehan että Martin Sheen on ottanut taiteilijanimensä "Sheen"  arkkipiispa Fulton J. Sheeniltä (1895-1979). Hänen oikea nimensä on Ramon Estevez, ja Charlie Sheen on Carlos Estevez. Martin Sheen on tunnetusti jesuiittojen uskollinen kannattaja, siis malliesimerkki jesuiittojen maallikkoapurista.


Martin Sheen ja jesuiittapappi protestoimassa El Salvadorissa tapahtuneita jesuiittojen murhia

Kaikille niille, jotka ovat tietoisia "uuden maailmanjärjestyksen" jesuiittayhteydestä, on ilmiselvää, että myös Alex Jones on Vatikaanin portinvartija. Häneen ei kannata sen enempää tuhlata palstatilaa, mutta Craig Oxleyn pakinan tapainen analyysi Jonesista on kuuntelemisen arvoinen.
http://www.spirituallysmart.com/sheen.html
http://www.spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm
reality research resource
Unhived Mind

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/jesuiitta-frederick-copleston-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/05/hollywoodin-paavilliset-ritarit.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/todellinen-bohemian-grove.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti