maanantai 24. toukokuuta 2010

Hollywoodin paavilliset ritarit

Yleensä pitäydyn esittämästä tietoa, jota ei ole helppo tarkistaa, mutta Craig Oxleyn italialaisten tietolähteiden ja kreivi Vittorio Vivaldin paljastukset ovat niin mielenkiintoisia, että miksei kertoa niistä tässäkin blogissa. Salaliittopiireissä näyttelijöiden vapaamuurariudesta on ollut paljon puhetta, mutta ei esimerkiksi siitä, ketkä ovat Maltan ritareita.

Jo hyvän aikaa sitten saimme kuulla, että Tom Cruise, joka meni naimisiin Italiassa Orsini-linnassa, on Maltan ritari. Hiljattain myös ainakin nämä elossa olevat Hollywood-tähdet on paljastettu Maltan ritareiksi: Bruce Willis, Nicolas Cage, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Francis Ford Coppola, George Clooney, Christopher Plummer ja Sidney Poitier.

Vittorio Vivaldi tuoreessa Phelpsin radio-haastattelussa

Se ei ole edes salaisuus, että Martin Sheen on jesuiittojen maallikkoapuri ja hyvä ystävä. Eli Amerikassa sekä presidentin näyttelijä (Sheen) että presidentti (Obama) on jesuiittojen apuri, yhtä suurta jesuiittateatteria. Kumpikohan näistä on muuten parempi näyttelijä? Myös Mel Gibson, joka on liitetty myös Opus Dei:hin, on jesuiittojen apuri, jolla on kunniatohtorin arvo Loyola Marymount-jesuiittayliopistosta, jonka professori William J. Fulco toimi hänen neuvonantajanaan The Passion of the Christ-elokuvaan liittyen.

Jos seuraava on totta, se ei ole ainakaan kovin yllättävää:

Se on nyt vahvistettu, että Mel Gibson on jesuiittaveli. Miksi valehtelisin tällaisesta asiasta, joka ei sen enempää hyödytä tai tuhoa minua tai Mel Gibsonia itseään. Mel on ylpeä siitä, että on jesuiitta, mutta ei minun lähteeni mukaan halua vielä julkistaa sitä viimeaikaisista skandaaleista johtuen. Hän on täysiverinen veli.

Jesuiittapappi Wlliam J. Fulco suoritti Melin vihkimisen veljeskuntaan. Mel Gibsonin isä on entinen jesuiittapappi, joka vannoi ensimmäisen ja toisen valan. Painotan edelleen, että tämä ei ole potaskaa! Minulla on yhteyksiä henkilöihin, joilla on nämä asiakirjat. Onko Hutton Gibson salajesuiitta? Jesuiitat saavat mennä naimisiin ja harrastaa seksiä huijatakseen ihmisiä veljeskunnan suojelemiseksi.
-Vittorio Vivaldi


Unhived Mind

William Fulco ja Mel Gibson Loyola-yliopistolla.Sheen protestoi jesuiitan kanssa El Salvadorissa tapahtuneita jesuiittojen ampumisia.
Lisää kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti