lauantai 13. syyskuuta 2014

Amerikan vanhin katolinen lehti: USA:n katolinen vallankaappaus lähes valmis

Amerikan vanhin katolinen lehti Commonweal kerskuu sillä, että katolilaiset ovat ottaneet vallan USA:ssa:

Havaijin senaattori Daniel Inouyen menehtymisen myötä… Vermontin senaattori Pat Leahystä tulee senaatin puheenjohtaja pro tempore ja uskoakseni ensimmäinen katolilainen tässä virassa. Todellakin, jos John Kerry nimitetään ulkoministeriksi, kaikkia neljää presidentin vallanperimysjärjestyksessä ensimmäisenä olevaa virkaa miehittää katolilainen: varapresidentti Joe Biden, edustajainhuoneen puheenjohtaja John Boehner, senaattori Leahy ja ministeri Kerry.
-Michael Moreland

Boehner, Leahy ja Kerry ovat kaikki jesuiittojen kouluttamia, ja Bidenilla on kunniatohtorin arvonimi kahdesta jesuiittayliopistosta. Bidenin poika Hunter on myös jesuiittojen kouluttama, ja hän on toiminut jesuiittayliopiston lobbarina ja kuulunut jesuiittojen vapaaehtoisjoukkoihin.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/03/obaman-hallinnossa-kymmenia.html

Artikkelissa muistetaan myös mainita, että kuusi yhdeksästä korkeimman oikeuden tuomarista on katolilaisia. Tästä kirjoitinkin jo laajemmin muutama vuosi sitten:

Nyt siis jo kuusi yhdeksästä korkeimman oikeuden tuomarista on katolilaisia, ja uskollisia sellaisia. Heistä ylituomari John Roberts kävi katolista koulua ja on ollut Georgetownin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan jäsen, ja Clarence Thomas ja Antonin Scalia ovat molemmat jesuiittojen kouluttamia. Scalia myös auttoi alkuun Maltan ritari ja miljardööri Tom Monaghanin perustaman katolisen oikeustieteellisen korkeakoulun. Läheinen yhteys jesuiittoihin on myös Sonia Sotomayorilla, joka on ollut Fordhamin yliopiston entisen johtajan ja CFR:n jäsenen, jesuiittapappi Joseph A. O'Haren suojatti. Muut korkeimman oikeuden katoliset tuomarit ovat Anthony Kennedy ja Samuel Alito, joka on Kolumbuksen ritari. Loput kolme tuomaria ovat juutalaisia, joista Stephen Breyer käy säännöllisesti punaisessa messussa. Myös Ruth Bader Ginsburg on aiemmin osallistunut punaiseen messuun, ja hänen edesmennyt aviomiehensä Martin D. Ginsburg oli oikeustieteen professori Georgetownissa. Protestanttien perustaman Amerikan korkeimmassa oikeudessa ei siten ole ainuttakaan edes nimellistä protestanttia.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/12/punainen-messu-ja-amerikan-korkein.html