lauantai 20. syyskuuta 2014

Saudi-Arabian kuningashuone läheisesti sidoksissa jesuiittoihin, kuten myös Qatarin ja Jordanian

Saudi-Arabian kuningashuoneella on läheinen yhteys jesuiittoihin Georgetownin yliopiston kautta. Prinssi Turki Al-Faisal valmistui Georgetownin ulkopolitiikan laitoksesta vuonna 1968, ja hänen kurssikavereihinsa kuului mm. Bill Clinton, joka on jesuiittojen suuri ystävä ja uskollinen apuri. Mielenkiintoinen fakta: prinssi Turki johti Saudi-Arabian tiedustelupalvelua 24 vuotta, eroten virasta vain 10 päivää ennen 911-iskuja. Tuolloin CIA:n johtajana oli George Tenet, joka on valmistunut... aivan oikein, Georgetownin ulkopolitiikan laitoksesta.

911-iskujen jesuiittayhteys
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/10/cia-vatikaanin-lonkero-amerikassa.html

Vielä syvemmän kytköksen paljastaa se, että vuonna 2005 saudiprinssi Al-Walid ibn Talal lahjoitti 20 miljoonaa dollaria Georgetownin yliopistolle, minkä johdosta sen "muslimien ja krittittyjen välisen yhteisymmärryksen" keskus (ilmeinen jesuiittojen uutta maailmanuskontoa edistävä elin) kantaa nyt hänen nimeään.

Jesuiittojen yhteys Qatarin kuningashuoneeseen on, jos mahdollista, vielä ilmeisempi, sillä Georgetownin yliopistolla on kampus Qatarin pääkaupungissa Dohassa.  Se on Georgetownin ja Qataria 1995-2013 hallinneen sheikki Hamad ibn Khalifa Al-Thanin perustaman Qatar Foundationin yhteishanke.

Muistattehan että myös Jordanian kuningas Abdullah II on valmistunut Georgetownin yliopiston ulkopolitiikan laitoksesta. Kruununprinssi Hussein opiskelee parhaillaan samaisessa laitoksessa.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2011/02/vatikaanin-pussiin-pelaavat.html

Video Georgetownin yliopiston vaikutusvallasta ja mm. saudiyhteyksistäGeorgetownin yliopisto - valtaapitävien kokoontumispaikkahttp://maallikkoapuri.blogspot.fi/2009/10/jesuiitta-koulutetut-valtaapitavat.html