perjantai 12. syyskuuta 2014

Federal Reserven kaikki viisi johtajaa CFR:n jäseniä ja kaksi heistä jesuiittojen kouluttamia

Kaikki viisi Federal Reserven tämänhetkisen johtokunnan jäsentä ovat myös CFR:n jäseniä. Nämä ovat puheenjohtaja Janet Yellen, varapuheenjohtaja Stanley Fischer, Lael Brainard, Daniel Tarullo ja Jerome H. Powell. Tarullo ja Powell ovat jesuiittojen kouluttamia, ja Tarullo on lisäksi myös oikeustieteen professori Georgetownin yliopistossa.

USA:n keskuspankin (Fed) pääjohtaja Ben Bernanke on juutalainen, ja hallituksessa on lisäksi kaksi juutalaista. Yksi hallituksen kuudesta jäsenestä on Daniel Tarullo, joka on valmistunut Georgetownin yliopistosta ja myös opettaa siellä. Fed New Yorkin, jota on sanottu jopa vaikutusvaltaisemmaksi* kuin itse keskuspankkia, pääjohtaja on valkoinen William C. Dudley, ja hallituksen yhdeksästä jäsenestä kolme on juutalaisia. Heistä James S. Tisch ja Lee Bollinger ovat CFR:n jäseniä. Muita CFR:n jäseniä hallituksessa ovat Jeff Immelt (General Electricin edustajana) ja JPMorganin johtaja Jamie Dimon. 
Historian aikana Fed New Yorkin kymmenestä pääjohtajasta vain yksi on ollut juutalainen, Anthony M. Solomon (CFR). Timothy Geithner (CFR) ja Paul Volcker (CFR) eivät ole juutalaisia, kuten joillain sivuilla sanotaan, ja Volckerilla on kunniatohtorin arvo kolmesta katolisesta yliopistosta, joista kaksi on jesuiittayliopistoja. Geithnerin edeltäjät William J. McDonough (CFR) ja E. Gerald Corrigan ovat jesuiittojen kouluttamia, ja McDonough on myös Maltan ritari. Fed New Yorkin aluepiiriin kuuluvat New York, New Jersey, Yhdysvaltain Neitsytsaaret, Puerto Rico ja pieni Fairfieldin piirikunta Connecticutissa. New Yorkissa, New Jerseyssä ja Fairfieldissä on kaikissa myös jesuiittayliopisto, jollainen on myös Buffalossa, jossa sijaitsi ennen Fed New Yorkin ainoa sivukonttori. Lisäksi Fed New Yorkin päärakennus on suunniteltu firenzeläisten palatsien mukaan, ja siinä on paljon samaa kuin esimerkiksi Palazzo Medici-Riccardissa, joka on Medicin pankkiirisuvun rakennuttama. Medicin suvusta tuli myös neljä paavia.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html

*http://www.slate.com/articles/news_and_politics/the_best_policy/2009/05/fed_dread.html

http://www.thenewamerican.com/economy/item/17381-cfr-sweep-at-fed-fischer-brainard-powell-to-join-yellen