tiistai 9. syyskuuta 2014

Jesuiittapaavi Franciscus promotoi kommunismia puheessaan YK:n johtajille

Jesuiittapaavi Franciscus vaati puheessaan YK:n johtajille, että YK:n tulisi promotoida maailmanlaajuisesti "omaisuuden oikeudenmukaista uudelleenjakoa valtion toimesta". Tämä on vain jesuiittojen luoman vapautuksen teologian (eli katolisen kommunismin) "ilosanomaa".

Jesuiitat tulivat Etelä-Amerikkaan 1570-luvun paikkeilla ja vuodesta 1609 lähtien he pääsivät toteuttamaan unelmaansa ikiomasta valtiosta, kun sinne perustettiin ensimmäinen jesuiittavaltio. Näitä jesuiittojen hallitsemia ja guarani-intiaanien asuttamia pääosin Paraguayn alueella sijainneita valtioita oli kaikkiaan 30, ja niitä on kutsuttu vaihtelevasti mm. viidakkoutopioiksi tai teokraattisiksi hirmuhallinnoiksi. Jesuiittavaltiot kuihtuivat hiljalleen pois sen jälkeen, kun jesuiitat karkotettiin Espanjan hallitsemilta alueilta vuonna 1767. Kenties huomionarvoisinta on kuitenkin se, että ne olivat modernin kommunistivaltion esiasteita.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/10/jesuiitat-latinalaisessa-amerikassa.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/10/jesuittapappi-thomas-reese-promotoi.htmlMutta jos jesuiittapaavi oikeasti haluaa auttaa köyhiä, niin kuin sanoo, niin tietenkin ensin voisi aloittaa vaikka luopumalla maailman rikkaimman entiteetin, eli Vatikaanin, ja jesuiittojen valtavasta omasta omaisuudesta ja jakaa se näille köyhille.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2011/01/vatikaanin-varallisuus.html