sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Shimon Peres ehdotti paaville YK:n kaltaisen "Yhdistyneiden uskontojen" perustamista

Jesuiittojen kouluttama entinen Israelin presidentti Shimon Peres tapasi jälleen kerran paavin, joka nyt siis on jesuiittapaavi Franciscus, ts. kyse oli oikeastaan kahden jesuiittaveljen tapaamisesta.

Entinen Israelin presidentti Shimon Peres sanoo, että paavi Franciscuksella on enemmän vaikutusvaltaa kuin YK:lla, mitä tulee rauhan edistämiseen.
Vieraillessaan Vatikaanissa aiemmin tänään, Peres pyysi paavi Franciscusta johtamaan YK:n kaltaista ”Yhdistyneitä uskontoja” uskonnollisten ääriliikkeiden vastustamiseksi tämän päivän maailmassa.
Peres sanoi, että YK:lla ja sen rauhanturvaajilla ”ei ole minkään paavin saarnojen, jotka voivat kerätä jopa puoli miljoonaa ihmistä pelkästään Pietarinaukiolle, voimaa ja vaikuttavuutta”.
”Joten kun YK on jo käyttänyt mahdollisuutensa, mitä tarvitsemme, on Yhdistyneiden uskontojen järjestö… parhaana keinona vastustaa näitä terroristeja, jotka tappavat uskonsa nimissä”, sanoi Peres.
-Catholic Herald

Peresin ja Franciscuksen kokous oli kolmas korkean profiilin tapaaminen näiden johtajien välillä hieman alle neljässä kuukaudessa. He tapasivat ensimmäisen kerran toukokuun lopulla, kun Franciskuksesta tuli neljäs modernilla aikakaudella Pyhässä maassa vieraillut paavi. Tällä matkalla Franciscus kutsui Peresin ja Palestiinan johtajan Mahmud Abbasin Vatikaaniin rukouskokoukseen kesäkuussa, johon molemmat osallistuivat.
-Jerusalem Post

Peres ja paavi Israelissa
Tässä on tietenkin kyse tulevan uuden maailmanuskonnon perustamisen valmistelusta, Jerusalemin toimiessa sen ja tulevan maailmanhallituksen keskuspaikkana. Vatikaani luonnollisesti tulee hallitsemaan kaupungin pyhiä paikkoja, kuten Peres lupasi jo Oslon "rauhansopimuksen" yhteydessä, YK-joukkojen "turvatessa siellä rauhaa".http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/11/vatikaani-koventaa-puheitaan-israelia.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/03/yk-lucis-trust-new-age-ja.html