keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Amerikan katolisoiminen laittoman maahanmuuton kautta

Vatikaani ja katolinen kirkko on jo 1800-luvulta lähtien edistänyt katolilaisten massoittaista maahanmuuttoa Amerikkaan, koska sillä tavoin se pystyy vankistamaan valta-asemaansa maassa. Annetaan asiaan perehtyneiden kertoa, miten se on tapahtunut:

Olemme vakaasti päättäneet… ottaa haltuumme Yhdysvallat ja hallita sitä; mutta me emme voi tehdä sitä, jos emme toimi salassa ja mitä suurimmalla viisaudella… Meidän on vaivihkaa ja kärsivällisesti koottava katolilaisemme yhteen Yhdysvaltojen suuriin kaupunkeihin muistaen, että yhden köyhän kisällin… äänellä on sama painoarvo kuin miljonääri Astorin äänellä, ja jos meillä on kaksi ääntä hänen yhtä vastaan, hänestä tulee yhtä voimaton kuin hyttysestä. Moninkertaistakaamme sitten äänemme; kutsukaamme meidän köyhät mutta uskolliset irlantilaiskatolilaisemme kaikkialta maailmasta, ja kootkaamme heidät näiden ylväiden linnakkeiden, joita jenkit niin kovalla vauhdilla rakentavat, sisimpään ytimeen… Mitä nuo ns. jättiläiset sitten ajattelevat… kun yhtään ainutta senaattoria tai kongressiedustajaa ei valita, jos hän ei suostu meidän pyhän isämme, paavin alamaiseksi! Kuinka surkeilta hahmoilta nuo protestanttijenkit näyttävät sitten, kun emme valitse vain presidenttiä, vaan miehitämme armeijat ja komennamme niitä, miehitämme laivastot ja meillä on hallussamme valtionkassan avaimet?
-Joukko amerikanirlantilaisia katolisia pappeja katolisten siirtokuntien perustamista käsittelevässä kokouksessa Buffalossa vuonna 1852 (Fifty Years in the Church of Rome, Charles Chiniquy, 1886, s. 668-669)

Siellä oli paikalla kardinaaleja, piispoja, pappeja, poliitikkoja ja rautatieläisiä. Tarkoitus jota varten kokous kutsuttiin koolle, oli pohtia katolista maahanmuuttoa etelävaltioihin. Orjuus kaikessa pahuudessaankin esti romanistisen maahanmuuton Euroopasta ja ohjasi sen pohjoisvaltioihin niin, että 16 miljoonasta maahan tulleesta ulkomaalaisesta vain noin 600000 on asettunut etelävaltioihin. Tiedetään että etelävaltioiden mustat ovat republikaaneja; ja jos heidän äänensä lasketaan, heistä tulee voimatekijä. Jesuiiitat yrittävät vastata tähän ulkomaisilla äänillä. Romanismi etenee avoimien porttiemme läpi kuin mahtava voima jyräten ja korruptoiden meidän lainsäätäjiämme ja vaatien itselleen etuoikeuksia ja erivapauksia, joita mikään muu ryhmä ei vaatisi. Kuinka kauan menee siihen, kun jesuiitat ajavat lakeja läpi kongressissa*, niin kuin he ovat tehneet New Yorkissa?
-Justin D. Fulton, Washington in the Lap of Rome, 1888, s. 52


*Jesuiitat tänä päivänä todellakin määräävät Amerikassa sekä lain säätämisessä että tulkinnassa ja kontrolloivat myös armeijaa:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/jesuiitta-koulutetut-valtaapitavat.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/pentagon-ja-villa-farnese.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/obaman-hallinto-jesuiittojen-apureiden.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/punainen-messu-ja-amerikan-korkein.html

Herra Taft sanoi puheessaan Kolumbuksen ritareille*… "Sen sijaan, että ette voisi olla isänmaallisia, uskollisia Yhdysvaltain poikia, jotka ovat valmiita antamaan henkensä, jos tilanne niin vaatii, se että olette Yhdysvaltojen katolisen kirkon jäseniä, on tae siitä, että olette sellaisia lojaaleja kansalaisia."

Uskooko joku todella, että presidentti Taft on vilpitön tehdessään tämän julistuksen? Hän takuulla tietää katolisen kirkon näkökannan ja sen vaatimuksen paavin vallasta yli siviilivallan. Näin ottaa suuri Amerikan paavilainen lehti "The Catholic World" kantaa aiheeseen… "Katolilaisen tulee antaa äänensä sen puolesta, että taataan katolisuudelle valta-asema tässä maassa. Kaikkea lainsäädäntöä on hallittava paavin erehtymättömästi ilmaisemalla Jumalan tahdolla. Katolisen virkavallan on kontrolloitava koulutusjärjestelmää, ja siihen sisältyy yksittäisten ihmisten ja lehdistön mielipiteet. Monia mielipiteitä pitää kieltää kirkon vallan alla toimivan maallisen elimen toimesta, tarvittaessa vaikka raudalla ja verellä."
-Jeremiah J. Crowley, ent. katolinen pappi, Romanism: A Menace to the Nation, 1912, s. 187-189

Koko suunnitelma paavin imperiumin laajentamiseksi Atlantin rannikolle tullaan toteuttamaan latinalaistamalla etelävaltiomme, mikä on prosessi, joka alkoi hyvin varhaisessa vaiheessa historiaamme ennen sisällissotaa.
-Burke McCarty, The Suppressed Truth About the Assassination of Abraham Lincoln, 1924, s. 17

Tämän viiden vuoden jakson aikana - kuningatar Victorian ollessa Britannian valtaistuimessa ja hänen jesuiittaneuvonantajiensa seuratessa häntä tiiviisti - irlantilaista vehnää, kauraa, ohraa, kananmunia ja naudan- ja porsaanlihaa täynnä olevia rahtialuksia LÄHTI Irlannin satamista matkalle muihin maihin noin KAHDEKSAN ALUKSEN PÄIVÄVAUHDILLA samaan aikaan, kun lähes miljoona irlantilaista esi-isääni oli kuolemaisillaan nälkään. Sen lisäksi, että se tuotti Vatikaanille taas yhden sadon - suuren määrän kuolleita Irlannin protestantteja - sitä seurannut lisääntynyt irlantilaisen maastamuutto tuotti jesuiittojen iloksi voimistuvan irlantilaiskatolilaisten virran Yhdysvaltoihin, jotka olivat avuksi paaville sokeasti kuuliaisen viidennen kolonnan luomisessa, jonka tarkoituksena oli tuhota Amerikan perustuslaillinen itsehallinto. Se toimi.
-Seamus P. Metrus ja Richard J. Rajner, The Great Starvation (1845-1852), An Irish Holocaust, 1995, s. 18

*http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kolumbuksen-ritarit-katolisen-kirkon.html

Kaikki tietävät, minkälainen ongelma laiton maahanmuutto Meksikosta on tänä päivänä Amerikassa, mutta harva ymmärtää sen uskonnollispoliittisen näkökulman. Näin kommentoi Washingtonin arkkipiispa asiaa maahanmuuttokokouksessa:

He [latinomaahanmuuttajat]… tuovat mukanaan niitä arvoja, joita tämän päivän Yhdysvalloissa niin kovasti tarvitaan… Tämä on ainutlaatuinen hetki katolisen kirkon ja maahanmuuton historiassa.
-kardinaali Theodore McCarrick, Washingtonin arkkipiispa, El Paso Times, 24. kesäkuuta 2005

Ainutlaatuinen hetkipä hyvinkin, nimittäin ainutlaatuisen tuhoisa protestanttisen ja vapaan Amerikan kannalta:

Katolinen kirkko tukee ja edistää Amerikan rikollista valtaamista Meksikosta käsin työskennellen sekä laillisesti että rikollisesti tuodakseen maahani niin paljon laittomia meksikolaisia maahanmuuttajia kuin mahdollista. Roomalla on tässä mielessä vain yksi päämäärä - paavi ja hänen uskolliset apurinsa pyrkivät käännyttämään Amerikan, joka perustettiin protestanttiseksi ja yhä on sitä, katoliseksi maaksi. Tätä varten USA:n katolisten piispojen konferenssi perusti "Oikeutta maahanmuuttajille" -kampanjan. Kaksikymmentä muuta katolista organisaatiota on yhdistynyt piispojen kanssa massiivisessa koulutus-, media- ja poliittisessa kampanjassa torpatakseen Amerikan laitonta maahanmuuttoa käsitteleviä lakeja. Verkkosivuillaan "Oikeutta maahanmuuttajille" -kampanja listaa piispojen "kriteerit USA:n maahanmuuttojärjestelmän uudistukselle, mukaan lukien… toimeenpannun rajavalvonnan strategian hylkääminen". Eli selkokielellä tavoitteena on eliminoida Amerikan turvallisuus Meksikon vastaisella rajalla...
-Ralph Ovadal, Romanizing America Through Illegal Immigration, 6. huhtikuuta 2006

Joten tämänhetkinen katolilaisten latinomuukalaisten maahanmuutto on käynnissä ilman minkäänlaista Washingtonin häirintää. Ja kuka tahansa henkilö, virasto tai osavaltion hallitus - kuten Arizonan hallitus, jota johtaa valkoinen protestanttinen/luterilainen kuvernööri Jan Brewer - joka yrittää estää sitä invaasiota, kuten Arizonan hallitus teki, syyllistyy "paavin maallisen vallan" vastustamiseen ja saa tuta Georgetownin yliopiston johtaman paavin CFR:n kontrolloiman liittovaltion hallituksen ja maan lehdistön vihan.
-Eric Jon Phelps, 7. toukokuuta 2010


*muokattu viimeksi 22.11.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti