lauantai 11. joulukuuta 2010

Kahden jesuiittakenraalin aikakausi

Jesuiittakenraali eli musta paavi on aina elinikäinen nimitys, mutta hollantilainen Peter-Hans Kolvenbach luopui asemastaan vasta toisena jesuiittakenraalina historiassa vuonna 2008 ja tilalle nimitettiin espanjalainen Adolfo Nicolas. Kolvenbach toimii kuitenkin edelleen kulissien takana Beirutissa, jossa hän toimi ennen päälliköksi nimittämistään varaprovinsiaalina, ja on syytä epäillä, että hän on edelleen jesuiittojen todellinen johtaja. Alex Jonesiin sidoksissa olevien "aktivistien" tuskin olisi annettu hiillostaa Kolvenbachia kuten Nicolasia tässä lavastetun oloisessa tilanteessa.

Suuri kysymys on tämä: onko Adolfo Nicolas jesuiittakenraali vai kulissihahmo meille kaikille, kun Peter-Hans Kolvenbach pitää edelleen ohjaksia käsissään? Miksi jesuiitat ovat puhuneet "kahden kenraalin aikakaudesta"? Peter-Hans Kolvenbach näyttelee suurta roolia Lähi-idän kontrolloimisessa soturinsa jesuiitta Thomas Michelin ja Farnesen suvun jälkeläisen Espanjan kuningas Juan Carlosin (Jerusalemin Pyhän Haudan ritarikunta) kanssa.
-Craig Oxley

Adolfo Nicolas ja Peter-Hans KolvenbachLähi-itä on strategisesti tärkeä alue jesuiitoille, koska paavillisen vallan keskus on tulevaisuudessa tarkoitus siirtää Vatikaanista Jerusalemiin, jonka hallinnan jesuiittojen asiamies Shimon Peres lupasi Vatikaanille Oslon sopimuksen yhteydessä.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/vatikaani-ja-jerusalem.html

Jesuiittojen Lähi-idän päämaja on Beirutissa ja Beirut Times haastatteli tähän liittyen Eric Jon Phelpsiä pari vuotta sitten. Jesuiitta-koulutettu paavillisen Farnesen suvun jälkeläinen, kuningas Juan Carlos on Pyhän Haudan ritarikunnan ja Maltan ritarikunnan johtava jäsen, jonka vastuualueena on Lähi-itä, onhan yksi hänen titteleistään Jerusalemin kuningas. Hän kävikin tänä vuonna ei-valtiollisella vierailulla Libanonissa, kenties tapaamassa käskyttäjäänsä Kolvenbachia?

Juan Carlos kättelee Kolvenbachia

Craig Oxleyn videoUnhived Mind

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti