sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Siionin viisaiden pöytäkirjat - jesuiittojen hengentuote?

Paljon puhutut Siionin viisaiden pöytäkirjat pähkinänkuoressa:

Pöytäkirjat, joita on väitetty vuonna 1897 Baselissa järjestetyssä, ensimmäisessä sionistikongressissa kirjoitetuiksi, kuvaavat kokouksia, joissa juutalaiset suunnittelivat länsimaisen kristityn yhteiskunnan alistamista. Suunnitelmiin kuului maailmantalouden romahduttaminen ja poliittisen järjestyksen horjuttaminen sosialismin ja anarkismin avulla. Pöytäkirjat koostuvat 24 erillisestä merkinnästä ja ne selittävät erilaisia tapoja, joilla maailmanvalloitus voidaan toteuttaa. Tärkeimpänä keinona oli ottaa haltuun lehdistö, rahalaitos ja poliittiset instituutiot kullan ja rahan avulla. Eurooppalaisia valtioita lietsottaisiin sotimaan keskenään ja uskonto korvattaisiin "aritmeettisesti lasketuilla materiaalisilla tarpeilla".

Wikipedia

On aivan ilmeistä, että kyseessä on tekaistu asiakirja, minkä mm. Umberto Eco osoittaa intertekstuaalisella analyysillään tuon ajan juutalaisvastaisista kirjoitelmista:

Vuonna 1868 saksalainen postilaitoksen palkollinen Hermann Goedsche, joka oli aiemmin julkaissut valheellisia ja herjaavia kirjoitelmia, kirjoitti kirjailijanimellä Sir John Retcliffe suositun romaanin nimeltä "Biarritz", jossa  hän kuvaili okkultistisen kohtauksen Prahan hautausmaalla. Goedsche rakensi kohtauksen Dumas'n vuonna 1849 teoksessa "Josef Balsamo" kuvaaman tapaamisen "Tuntemattomien Yliherrojen" johtajan, Cagliostron ja muista "Valaistuneista" (Illuminati) koostuvan ryhmän välillä… Mutta Goedsche laittoi kohtauksessaan Cagliostron ja kumppaneiden tilalle Israelin 12 heimon edustajat, jotka kokoontuvat valmistelemaan maailmanvalloitusta, jonka heidän suuri rabbinsa kuvailee ennalta yksityiskohtaisesti. Viisi vuotta myöhemmin sama tarina julkaistiin venäläisessä pamfletissa "Juutalaiset, maailman herrat", niin kuin se olisi vakavasti otettava raportti. Vuonna 1881 ranskalainen aikakauslehti "Le Contemporain" uudelleenjulkaisi saman jutun väittäen sillä olevan vastaansanomaton lähde, englantilainen diplomaatti Sir John Readcliff. Vuonna 1896 Francois Bournand jälleen lainasi suuren rabbin (jota hän kutsui John Readclifiksi) puheita kirjassaan "Les Juifs, nos contemporains".
-Umberto Eco, Six Walks in the Fictional Woods, 1994


Siionin viisaiden pöytäkirjoista hän jatkaan näin:

Kuten tutkijat ovat todenneet, on helppo nähdä, että [Siionin viisaiden] "pöytäkirjat" olivat 1800-luvun Ranskan tuote, sillä ne ovat täynnä viittauksia fin-de-siecle-ajan Ranskan kysymyksiin (kuten Panama-skandaali ja huhut Pariisin metroyhtiön juutalaisista osakkeenomistajista). On selvää, että ne pohjautuivat moniin tunnettuihin romaaneihin. Mutta tarina oli jälleen kerran kerronnallisesti niin vakuuttava, että monet ihmiset ottivat sen helposti todesta. Loppu on historiaa: Venäjällä kiertävä munkki nimeltä Sergei Nilus… edistääkseen päämääräänsä tulla tsaarin hengelliseksi neuvonantajaksi alusti ja julkaisi "pöytäkirjojen" tekstit.
-Umberto Eco, Six Walks in the Fictional Woods, 1994


Kaikki jotka ovat perehtyneet uuden maailmanjärjestyksen agendaan, näkevät että "pöytäkirjojen" sisällössä on sinänsä totuudensiemen, mutta kokonaan toinen asia on se, kuka tätä agendaa etunenässä on toteuttanut. Allekirjoittaneen tutkimukset viittaavat siihen, että ne ovat jesuiitat kontrolloimiensa salaseurojen, mm. vapaamuurarien, asiamiestensä ja myös monien Vatikaanille työskentelevien sabbatailaisten juutalaisten (kuten Shimon Peres) avulla. Onko siten mahdoton ajatus, että "pöytäkirjat" ovat jesuiittojen käsialaa?

Nämä [Siionin viisaiden] pöytäkirjat, joiden uskotellaan olevan juutalaisten johtajien käsialaa, eivät ole lajissaan ensimmäisiä asiakirjoja, joita jesuiitat ovat tekaisseet. Sillä yli sata vuotta, ennen kuin nämä pöytäkirjat ilmestyivät, jesuiitat olivat hyödyntäneet samankaltaista väärennöstä nimeltä "Bourg-Fontainen viisaiden salaisuudet" jansenismia vastaan, joka oli jesuiittojen vastainen ranskalaiskatolinen liike maallisten pappien keskuudessa.
-Leo H. Lehmann, ent. katolinen pappi, Behind the Dictators, 1942


Näin kirjoitti juutalaisista jesuiittojen virallinen lehti 1800-luvun lopulla:

… Vuonna 1890 "Civilta Cattolica" suuntasi taas huomionsa juutalaisiin artikkelien sarjassa, jotka uudelleenjulkaistiin pamfletin muodossa… jonka tarkoituksena oli tuoda esille juutalaisten toimet modernin liberaalin kansallisvaltion luomisessa. Kirjoittaja esitti syytöksen, että "viekkaudellaan" juutalaiset lietsoivat Ranskan vallankumouksen saavuttaakseen yhteiskunnallisen tasa-arvon, ja sitten he ujuttautuivat vähitellen avainpaikoille useimpien valtioiden talouselämässä tähtäimenään kontrolloida niitä ja aloittaa heidän "vihamielinen kampanjansa kristinuskoa vastaan". Juutalaiset oli "rotu joka herättää kuvotusta"; he olivat "laiska kansa, joka ei tee työtä tai tuota mitään; joka elää toisten tekemän työn kustannuksella". Pamfletti päätti vaatimalla "yhteiskunnallisen tasavertaisuuden" poistamista ja juutalaisten eristämistä muusta väestöstä.
-John Cornwell, Hitler's Pope: The Secret History of Pius XII, 1999

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/cnnn-uutisankkuri-oliver-stone-ja.html
 
"Pöytäkirjoissa" on muutama mielenkiintoinen kohta, jotka viittaavat juuri jesuiittojen suuntaan, kun ne lukee ajatuksella. Oletteko tehneet kotiläksynne, eli näettekö seuraavassa jesuitismin?

Ote pöytäkirjasta 5:

… [taidossa manipuloida massoja] ehkä vain jesuiitat olisivat saattaneet olla meidän kanssamme tasaveroisia, mutta kun heidän organisaationsa on näkyvä, me olemme onnistuneet viemään heidän maineensa ajattelemattoman rahvaan silmissä, kun taas me olemme kaiken aikaa pitäneet salaisen organisaatiomme näkymättömissä.

Ote pöytäkirjasta 15:

Gojimien yhteiskunnissa, joihin olemme kylväneet eripuraa ja protestantismia, ainoa keino palauttaa järjestys on raaka voimankäyttö, joka näyttää ihmisille virkavallan mahdin: aiheutuvista uhreista ei pidä välittää, he kärsivät tulevaisuuden hyväksi… [tällainen hallinto] oli aina näihin aikoihin asti Venäjän autokratia, joka oli meidän ainoa vakavasti otettava vihollisemme, jos paavinkirkkoa ei huomioida.

Ote pöytäkirjasta 17:

Omantunnonvapautta on julistettu kaikkialla, joten nyt on vain joitain vuosia siihen hetkeen, kun tämä kristinusko luhistuu lopullisesti...

Kun tulee lopulta aika aika tuhota paavinkirkko, näkymätön käsi tulee osoittamaan sitä sormella.

atzlan.net

Muistattehan että katolilaisuus ja kristinusko ovat ennemmin toistensa vastakohtia kuin samaa uskontoa:

http://saturnuskultti.blogspot.com/2009/11/katolisen-kirkon-jeesus-ja-maria.html
http://saturnuskultti.blogspot.com/2009/11/paavi-pakanajumalat-ja-babylonialainen.html

Ironista kyllä, vaikka jesuiittojen päätarkoitus on ollut kitkeä protestantismi (jonka hengentuote omantunnonvapaus on) ja tuoda maailma taas paavinvallan alle, heidän lopullinen päämääränsä on ajaa alas myös katolinen kirkko uuden maailmanuskonnon tieltä.

Muistattehan että jesuiittojen ja Rooman kirkon onkin tuhottava kulissinsa katolilaisuus, kuten kaikki muutkin uskonnot, jotta voivat hallita uutta lusiferista maailmaa uudessa valepuvussa.
-Craig Oxley

 Vatikaani, Israel ja Jerusalem:


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/rothschild-ja-vatikaanin.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/vatikaani-ja-jerusalem.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti