torstai 23. helmikuuta 2012

Henry Makow'n sivuilla kerrankin artikkeli jesuiitoista - jossa tosin tyypillistä jesuiittojen apureiden disinfoa

Henry Makow on jo vuosia puhunut siitä, miten "Illuminati" ja juutalaiset pankkiirit hallitsevat maailmaa. Vatikaanista ja jesuiitoista Makow on lähes tyystin vaiennut, mutta nyt hän on julkaissut sivuillaan jesuiittoihin liittyvän artikkelin nimimerkki "Memehunterin" kirjoittamana. Anthony Migchels oli ensin kirjoittanut, että libertarismi on "Illuminatin juoni" ja että suurin osan johtavista libertaareista olisi ollut juutalaisia. Daily Bell vastasi tähän kirjoituksella, jossa todetaan yhä useampien tämän hetken johtavista libertaareista olevan katolilaisia, kuten Ludwig von Mises -instituutin (LvMI) perustaja Lew Rockwell, joka on monen läheisen työtoverinsa tavoin uskollinen katolilainen. Daily Bell mainitsee myös sen, että Rockwell myöntää jesuiittojen merkittävän roolin aatteen luomisessa. Ote aiemmasta blogitekstistä:

LvMI:n perustaja ja johtaja on katolilainen Lee Rockwell, ja myös muut instituutin avainhenkilöt ovat katolilaisia ja/tai sidoksissa jesuiittoihin. Näistä Joseph Salerno on jesuiittojen kouluttama ja Jeffrey Tucker ja Thomas Woods ovat kääntyneet katolilaisuuteen. Lisäksi johtavista jäsenistä Mark Thornton on valmistunut fransiskaaniyliopistosta ja Thomas DiLorenzo sekä juutalainen Walter Block ovat jesuiittayliopistojen professoreita.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/02/fox-libertaarit-andrew-napolitano-ja.html


Memehunterin kirjoitus on vastaus Daily Bellin artikkeliin. Poimitaan siitä avainkohta:

Mutta on ironista, että sekä Daily Bell että Gary North yrittävät pilkata väitettämme, että libertarismi on Illuminatin juoni. Miksi? Koska Ludwig von Mises -instituutin perustaja Lew Rockwell itse nimesi Salamancan yliopiston kanssa tekemisissä olleet espanjalaiset jesuiitat modernin "vapaiden markkinoiden" ajattelun perustajaisiksi.

Jesuiittaveljeskunnan perustajalla Ignatius Loyolalla, joka itsekin opiskeli Salamancassa, oli yhteys Alumbradosiin, nykyisen Illuminatin esiasteeseen. Loyola oli myös Marrano, kääntynyt juutalainen.

Jesuiitat eivät koskaan olleet aitoja katolilaisia. Jesuiitat ovat osa pitkäaikaista juutalaisen Illuminatin juonta infiltroida ja tuhota katolilaisuus sisältä käsin, vaikka useimmat jesuiitat eivät luultavasti ole siitä tietoisia.
-Memehunter, 21. helmikuuta 2012

On totta, että jesuiitat eivät koskaan ole olleet aitoja katolilaisia, aivan kuten katolinen kirkko ei koskaan ole edustanut aitoa kristinuskoa, vaan roomalaisia ja babylonialaisia pakanakultteja. Vatikaani pyrki maailmanvaltaan jo alusta asti, ja inkvisitio, jolla vainottiin juuri aitoja Raamattua vaalivia kristittyjä, kuten valdolaisia, otettiin käyttöön jo 1100-luvulla, vuosisatoja ennen jesuiittojen olemassaoloa. Jesuiitat aikovat todella ajaa alas katolilaisuuden, kuten myös muut uskonnot, kun se on tehnyt tehtävänsä, perustaakseen uuden lusiferisen maailmanuskonnon. Mutta se, että jesuiittaveljeskunta olisi juutalaisten juoni, on yksinkertaisesti valhe vailla historiallista pohjaa. Artikkeli Henry Makow'n sivuilla on tyypillinen esimerkki seuraavasta:

Toinen ilmiö on se, että henkilöt, jotka tätä näkemystä levittävät, vaikenevat yleensä tyystin Vatikaanista ja jesuiitoista, ikään kuin näitä instituutioita ei olisi edes olemassa. Mutta silloin, kun tulee eteen tilanne, jossa näistä ei voi enää vaieta, otetaan käyttöön suunnitelma b, jonka perusmetodi on väittää, että jesuiittaveljeskunta on juutalaisten luoma ja hallitsema. Ensinnäkin väitetään, että veljeskunnan perustaja Ignatius Loyola oli juutalainen käännynnäinen, mutta tällä väitteellä ei ole minkäänlaista historiallista pohjaa. Sen lähde, johon usein viitataan, on yksi propagandisti nimeltä John Torell. Mikä on historiallinen totuus asiasta:


Ensinnäkin Loyolan aatelisperhe ei ollut rodultaan juutalainen. Espanjan inkvisitio piti rekisteriä kaikista rodultaan juutalaisista "limpiezan" kautta. Tämä oli Rooman puhdasverisyysoppi, jota inkvisiittorit valvoivat. Kukaan jolla oli juutalais- tai mauriverta korkeintaan neljän sukupolven takaa, ei saanut olla virassa, naida katolilaista tai edes poistua maasta. Loyola oli paasi Ferdinandin ja Isabellan hovissa, joka oli karkottanut juutalaiset Espanjasta vuonna 1492. Marrano-juutalaisia tai rodultaan osittain juutalaisia ei varmasti olisi koskaan hyväksytty siihen hoviin. Kuten Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) "juutalaishuoneen" kohdalla, kaikilta juutalaisilta oli pääsy kielletty.
-Eric Jon Phelps

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/05/disinformaatio-jesuiittojen.html


Muistattehan myös, että jesuiittaveljeskunta on itse asiassa jalostettu muoto vuosisatoja aiemmin lakkautetusta katolisesta Temppeliherrain ritarikunnasta ja että todellinen voima sen takana olivat Borgian ja Farnesen paavilliset eli mustan aatelin hallitsijasuvut.

Mutta onko jesuiittaveljeskunta Temppeliherrojen todellinen perillinen? Siihen viittaa moni keskeinen seikka. Ensinnäkin myös Temppeliherrat käyttivät jesuiittojen käyttämää IHS-monogrammia, jonka sanotaan tulevan Jeesuksen kreikankielisen nimen ensimmäisistä kirjaimista tai juuri sanoista "In Hoc Signo". Ainakin jesuiitoille sen esoteerinen merkitys lienee kuitenkin "Isis Horus Set" eli yksi epygtiläisistä jumalista koostuvista kolminaisuuksista.

Toinen mielenkiintoinen yhteys tulee sitä kautta, että Aragonian kuningas Jaakko II taivutteli paavi Johannes XXII:n suostumaan siihen, että Temppeliherrojen omaisuudet Aragoniassa ja Valenciassa uudelleen järjestettäisiin ja että perustettaisiin uusi samankaltainen sotilaallinen ritarikunta. Vuonna 1317 perustettu ritarikunta omistettiin Neitsyt Marialle ja sen nimeksi tuli Montesan ritarikunta. Sen tunnus olikin alunperin punainen risti niin kuin Temppeliherroilla.

Mutta miten tämä liittyy jesuiittoihin? No, vuodesta 1587 Montesan ritarikunnan suurmestarina on toiminut Espanjan kuningas, mutta viimeinen ei-kuninkaallinen suurmestari oli Pedro Luis Garceran de Borja, kolmannen jesuiittakenraalin, Francesco Borgian veli.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/jesuiittaveljeskunta-temppeliherrain.html


Mitä tulee Baijerin Illuminatiin, niin sen perustaja Adam Weishaupt oli jesuiitta ja sellaisena aina myös pysyi, toisin kuin monet vaihtoehtomediassa väittävät.

Weishaupt teki ennen kuolemaansa vuonna 1830 sovinnon katolisen kirkon kanssa. Tämä käy hyvin yksiin sen kanssa, että hän oli koko ajan ollut uskollinen jesuiitoille ja ajanut heidän asiaansa, sillä jesuiitat hallitsivat tuolloin taas Vatikaania. Paavi Klemens XIV lakkautti painostuksen alla jesuiittaveljeskunnan vuonna 1773 maksaen siitä pian hengellään, mutta he pakottivat heidän oman miehensä, Abbe Sieyesin valtaan nostaman Napoleonin avulla paavi Pius VII:n poistamaan jesuiitat pannasta vuonna 1814.  Jesuiitoilla oli tuon jälkeen entistäkin suurempi ylivalta Vatikaanissa. 

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/rothschild-ja-vatikaanin.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti