keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Sekä Italian että Espanjan uusi pääministeri on jesuiittojen kouluttama

Italiassa Konstantinolaisen ritarikunnan jäsen Silvio Berlusconi siirtyi syrjään pääministerin paikalta ja tilalle otettiin jesuiittakoulua käynyt, myös EU-komissaarina toiminut Mario Monti. Samaan aikaan Espanjan uudeksi pääministeriksi nimitettiin Montin tavoin jesuiittakoulua käynyt Mariano Rajoy. Kun myös EU:n presidentti Herman van Rompuy ja Euroopan keskuspankin johtaja Mario Draghi ovat jesuiittojen kouluttamia, jesuiitat itse kommentoivat tilannetta näin:

Jesuiittatroikka? Lukijat ovat varmasti huomanneet Euroopan näyttämöllä yhden merkin paremmasta, yhteisen päämäärän kolmella Euroopan johtajista: Herman van Rompuy, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja; Mario Draghi, Euroopan keskuspankin pääjohtaja; ja Mario Monti, Italian uusi pääministeri. Hiljattain pitämässään puheessa van Rompuy muistutti kuulijoitaan siitä, että kaikki kolme ovat jesuiittojen kouluttamia: "Minun kaksi teknokraattikollegaani jakavat kanssani aatteen inhimillisestä markkinataloudesta, jonka parissa olen aina viihtynyt". Heitä yhdistää paavi Benedictuksen kiertokirjeen Caritas in Veritate globaali talousvisio. Se että espanjalaisetkin ovat juuri valinneet johtajakseen entisen jesuiittakoulun oppilaan, Mariano Rajoyn, on saanut ääriryhmät puhumaan jesuiittojen Euroopan valtauksesta - mitä ikinä se tarkoittaakaan.
-AMDG Express

Tuo globaali talousvisio tarkoittaa luonnollisesti maailman keskuspankkia, jota paavikin hiljattain vaati, ja lopulta maailmanvaluuttaa. Reilut kolme vuotta sitten muuten Mario Draghi vaati, että "keskuspankkien on otettava johtava rooli järjestyksen palauttamisessa", ja nyt hän on siis EKP:n johdossa toimeenpanemassa tätä. Kuvio menee kuta kuinkin näin: "ongelma" on kurittomat yksityispankit, "ratkaisu" jesuiittojen kontrolloima keskuspankki.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/10/vatikaani-vaatii-maailmanhallituksen-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/01/vatikaanin-varallisuus.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html

Vatikaani ja EU:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/02/euroopan-unionin-neuvoston-paamaja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/eun-jesuiittapresidentti-van-rompuy.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti