torstai 16. helmikuuta 2012

YLE:n aamuhartaudessa kaikui jesuiittojen vapautuksen teologian henki

Alkusanat Verkkomedian kirjallisessa muodossa julkaisemasta aamuhartaudesta YLE:ssä:

Etelä-amerikkalainen ihmisoikeustaistelija, ihmisoikeuskriitikko, köyhien puolustaja, piispa Helder Camara, sanoi että jos annat köyhille leipää, olet pyhimys. Silloin kaikki ylistävät sinua, hallitusta ja ministereitä myöten. Mutta auta armias, jos kysyt: "Miksi köyhillä ei ole leipää?" Silloin olet kommunisti ja ties mikä.
-Kai Sadinmaa, YLE:n aamuhartaus, 9. helmikuuta 2012

Ei se tietenkään ihmisestä kommunistia tee, mutta katolinen arkkipiispa Helder Camara oli kommunisti, sillä hän kannatti jesuiittojen vapautuksen teologiaa ja oli yksi liikkeen johtohahmoista. Muistattehan mitä nykyinen jesuiittakenraali Adolfo Nicolas on sanonut vapautuksen teologiasta:

Vapautuksen teologia on rohkea ja luova vastaus latinalaisen Amerikan sietämättömään tilanteeseen. Kuten muidenkin teologioiden kohdalla, se tarvitsee vuosia kypsyäkseen. On vahinko, ettei se ole saanut luottamuslausetta ja että pian siltä ollaan katkaisemassa siivet, ennen kuin se oppii lentämään. Se tarvitsee lisää aikaa.
-Adolfo Nicolas, jesuiittakenraali, 2008 (CNA)

Mistä tässä oikeasti on kysymys, on että Vatikaani ja jesuiitat luovat kurjuutta latinalaiseen Amerikkaan ja tarjoavat siihen ratkaisuksi omaa vapautuksen teologiaansa, joka on vain koodisana katoliselle kommunismille.

Vatikaani on pitänyt Keski-Amerikan ihmiset tietämättömyydessä ja kurjuudessa jo neljä vuosisataa. On Vatikaanin intressi pitää kuristusotteensa näissä maissa. Se tekee sen joko joko El Salvadorin kuolemanpartioiden tai Nicaraguan jesuiittamarxistien avulla, kunhan ote ihmisistä säilyy. USA voisi protestanttisena maana luoda painetta, joka voisi vapauttaa ihmiset molemmista sotivista ryhmistä, mutta ei, sellaista painetta ei koskaan kohdisteta Vatikaaniin. Sen sijaan USA:sta näyttää tulevan aina vain enemmän Vatikaanin palvelija ja latinalaisen Amerikan mädännäisen tilan ylläpitäjä... On yksi aikamme suurista tragedioista, että latinalaisen Amerikan ihmisille ei usein ole muuta vaihtoehtoa kuin valinta romanismin ja marxismin välillä, ja marxismi on sekin vielä jesuiittojen tuotos. Heille ei koskaan anneta mahdollisuutta valita niistä kumpaakaan, vaan protestantismi. Protestantismista on tullut niin heikkoa, ja sen ovat niin monet selkärangattomat myöntyilijät pettäneet, ettei monille maailman kansoista enää ole tarjolla kelvollisia vaihtoehtoja. Silti, kun tarkastellaan maailmaa, protestanttiset maat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ovat ainoita, joissa on jäljellä edes jotain vapautta muistuttavaa.
-Ronald Cooke, The Vatican Jesuit Global Conspiracy, 1985, s. 21-22

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/jesuiitat-latinalaisessa-amerikassa.html
Katolinen kirkko ja kommunismi


Pappi Kai Sadinmaa mainitsee hartaudessaan Euroopan finassikriisin ja varoittaa, että "suuret kansainväliset pankit raunioittavat Euroopan kansakunnat". Tässä kohtaa on jälleen kerran hyvä muistuttaa, että EU on läpikotaisin katolinen hanke ja jesuiittojen asiamiesten johtama, kuten olen osoittanut.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/eun-jesuiittapresidentti-van-rompuy.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/02/euroopan-unionin-neuvoston-paamaja.html


Tämänhetkinen "finanssikriisi" on synteettinen ongelma, jonka ratkaisuksi Vatikaani tarjoaa maailmanhallitusta ja maailman keskuspankkia, joita jesuiitat luonnollisesti kontrolloisivat asiamiestensä kautta. Kuten nyt Euroopan keskuspankkia, jonka johdossa on jesuiittojen kouluttama pankkiiri Mario Draghi.

Jesuiittatroikka? Lukijat ovat varmasti huomanneet Euroopan näyttämöllä yhden merkin paremmasta, yhteisen päämäärän kolmella Euroopan johtajista: Herman van Rompuy, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja; Mario Draghi, Euroopan keskuspankin pääjohtaja; ja Mario Monti, Italian uusi pääministeri. Hiljattain pitämässään puheessa van Rompuy muistutti kuulijoitaan siitä, että kaikki kolme ovat jesuiittojen kouluttamia: "Minun kaksi teknokraattikollegaani jakavat kanssani aatteen inhimillisestä markkinataloudesta, jonka parissa olen aina viihtynyt". Heitä yhdistää paavi Benedictuksen kiertokirjeen Caritas in Veritate globaali talousvisio. Se että espanjalaisetkin ovat juuri valinneet johtajakseen entisen jesuiittakoulun oppilaan, Mariano Rajoyn, on saanut äärisiiven puhumaan jesuiittojen Euroopan valtauksesta - mitä ikinä se tarkoittaakaan.
-AMDG Express (jesuiittojen tietotoimisto)

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/02/seka-italian-etta-espanjan-uusi.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/10/vatikaani-vaatii-maailmanhallituksen-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html


Tämä kaikki on suunniteltua, ja Sadinmaa menee samaan ansaan kuin niin moni muu kohdistaessaan kriitikin muualle kuin ongelman todelliseen alkulähteeseen, Vatikaanin ja jesuiittojen roomalaisen imperialismiin.


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/09/miksi-vatikaani-ja-jesuiitat-paivitetty.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/11/rooman-imperiumin-ja-katolisen-kirkon.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti