perjantai 17. helmikuuta 2012

Jesuiittapapiksi aikonut Jerry Brown ja muut kahdeksan jesuiittojen kouluttamaa kuvernööriä

USA:n 50 osavaltiosta yhdeksällä on jesuiittojen kouluttama kuvernööri. Tässä heistä lista:

Kalifornia - Jerry Brown
Connecticut - Dan Malloy
Illinois - Pat Quinn
Indiana - Mitch Daniels
Maryland - Martin O'Malley
New Hampshire - John Lynch
New York - Andrew Cuomo
Washington - Christine Gregoire
Wisconsin - Scott Walker


http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_United_States_governors

Kalifornian kuvernööri Jerry Brown on näistä ehdottomasti mielenkiintoisin tapaus. Hän kävi sekä jesuiittalukiota että jesuiittayliopistoa ja näiden jälkeen jesuiittaseminaaria. Brown aikoi siis tulla jesuiittapapiksi, mutta jätti seminaarin kesken. Hän valmistui lopulta Yalesta lakimieheksi ja ryhtyi myöhemmin poliitikoksi.

"Sovellan käytäntöön totuutta, johon minut kasvatettiin". Jesuiittojen perustajan, Ignatius Loyolan, jonka periaatteet, sanoo [Jerry] Brown, ovat "toimineet 400 vuoden ajan", totuutta.
-George F. Will, kolumnisti, 16. kesäkuuta, 2002

Jerry Brown ja Jim Jones


Brownin ensimmäinen kausi Kalifornian kuvernöörinä oli vuosina 1975-1983, jonka aikana vuonna 1978 tapahtui kuuluisa Jonestownin joukkoitsemurha (tai joukkomurha), jossa kuoli yli 900 Kansan Temppeli -nimisen lahkon jäsentä. Jonestown liittyy Browniin siten, että hän oli yksi lahkon johtajan, Jim Jonesin lukuisista jesuiittayhteyksistä. Jonestown oli todisteiden valossa todennäköisesti jesuiittojen ja CIA:n psykologinen operaatio, jonka päätarkoituksena oli mustamaalata Rooman kirkosta selvän pesäeron tekeviä uudestisyntyneitä kristittyjä ja heidän lahkojaan. Aiheesta enemmän tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti