torstai 23. helmikuuta 2012

Amerikan elokuvateollisuuden etujärjestön katolinen yhteys

Hollywoodin elokuvateollisuuden etujärjestön (MPAA) nykyinen johtaja on jesuiittalukiosta ja domikaaniyliopistosta valmistunut entinen senaattori Chris Dodd. Myös järjestön pitkäaikaisin johtaja Jack Valenti, joka toimi tehtävässä peräti 38 vuotta (1966-2004), oli katolilainen. Valenti toimi aiemmin Lyndon B. Johnsonin avustajana, ja hän on myös mukana kuuluisassa kuvassa, jossa Johnson vannoo juuri John F. Kennedyn murhan jälkeen virkavalan Amerikan presidentin lentokoneessa. Valentilla oli todennäköisesti myös mafiayhteyksiä.

Lyndon B. Johnson vannoo virkavalan, Jack Valenti äärivasemmalla.





















MPAA:n perustajajohtaja (1922-1945) Will H. Hays ei ollut katolilainen, mutta hänen oikea kätensä Joseph Breen oli. Breen oli Haysin välikäsi elokuvien tuotantosäännöstön (Haysin koodi) luomisessa. Ohjeisto syntyi Breenin ja toisen katolisen maallikon, Martin Quigleyn sekä kolmen jesuiittapapin pitkällisten keskustelujen seurauksena ja Chicagon arkkipiispan, kardinaali George Mundeleinin siunauksella vuonna 1930. Ohjeistoa ei aluksi pantu täytäntöön, vaan sen noudattaminen perustui elokuva-alan itsesäätelyyn, mutta vuonna 1934 ennen kaikkea katolista kirkkoa edustavan moraalinvalvontajärjestön (NLOD) painostuksesta otettiin käyttöön tiukennettu säännöstö, joka pakotti kaikki elokuvat Haysin toimiston hyväksynnän alle. Haysin koodi määräsi elokuvien sisällöstä tästä lähtien aina vuoteen 1968, jolloin otettiin käyttöön nykyisen kaltaiset ikärajasuositukset, jotka määrittää MPAA:n alainen arvosteluraati. NLOD:n virkaa hoitaa nykyään USA:n katolisten piispojen konferenssin elokuvavirasto, jolla on edustaja MPAA:n ikärajasuositusten vetoomuslautakunnassa.


Lisää Vatikaanista, elokuvateollisuudesta ja mediasta:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/hollywoodin-jesuiittateatteri-katolisen.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/bank-of-american-perustaja-amadeo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/cnnn-uutisankkuri-oliver-stone-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/01/kenen-hallussa-amerikan-media-on.html

Henry Makow'n sivuilla kerrankin artikkeli jesuiitoista - jossa tosin tyypillistä jesuiittojen apureiden disinfoa

Henry Makow on jo vuosia puhunut siitä, miten "Illuminati" ja juutalaiset pankkiirit hallitsevat maailmaa. Vatikaanista ja jesuiitoista Makow on lähes tyystin vaiennut, mutta nyt hän on julkaissut sivuillaan jesuiittoihin liittyvän artikkelin nimimerkki "Memehunterin" kirjoittamana. Anthony Migchels oli ensin kirjoittanut, että libertarismi on "Illuminatin juoni" ja että suurin osan johtavista libertaareista olisi ollut juutalaisia. Daily Bell vastasi tähän kirjoituksella, jossa todetaan yhä useampien tämän hetken johtavista libertaareista olevan katolilaisia, kuten Ludwig von Mises -instituutin (LvMI) perustaja Lew Rockwell, joka on monen läheisen työtoverinsa tavoin uskollinen katolilainen. Daily Bell mainitsee myös sen, että Rockwell myöntää jesuiittojen merkittävän roolin aatteen luomisessa. Ote aiemmasta blogitekstistä:

LvMI:n perustaja ja johtaja on katolilainen Lee Rockwell, ja myös muut instituutin avainhenkilöt ovat katolilaisia ja/tai sidoksissa jesuiittoihin. Näistä Joseph Salerno on jesuiittojen kouluttama ja Jeffrey Tucker ja Thomas Woods ovat kääntyneet katolilaisuuteen. Lisäksi johtavista jäsenistä Mark Thornton on valmistunut fransiskaaniyliopistosta ja Thomas DiLorenzo sekä juutalainen Walter Block ovat jesuiittayliopistojen professoreita.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/02/fox-libertaarit-andrew-napolitano-ja.html


Memehunterin kirjoitus on vastaus Daily Bellin artikkeliin. Poimitaan siitä avainkohta:

Mutta on ironista, että sekä Daily Bell että Gary North yrittävät pilkata väitettämme, että libertarismi on Illuminatin juoni. Miksi? Koska Ludwig von Mises -instituutin perustaja Lew Rockwell itse nimesi Salamancan yliopiston kanssa tekemisissä olleet espanjalaiset jesuiitat modernin "vapaiden markkinoiden" ajattelun perustajaisiksi.

Jesuiittaveljeskunnan perustajalla Ignatius Loyolalla, joka itsekin opiskeli Salamancassa, oli yhteys Alumbradosiin, nykyisen Illuminatin esiasteeseen. Loyola oli myös Marrano, kääntynyt juutalainen.

Jesuiitat eivät koskaan olleet aitoja katolilaisia. Jesuiitat ovat osa pitkäaikaista juutalaisen Illuminatin juonta infiltroida ja tuhota katolilaisuus sisältä käsin, vaikka useimmat jesuiitat eivät luultavasti ole siitä tietoisia.
-Memehunter, 21. helmikuuta 2012

On totta, että jesuiitat eivät koskaan ole olleet aitoja katolilaisia, aivan kuten katolinen kirkko ei koskaan ole edustanut aitoa kristinuskoa, vaan roomalaisia ja babylonialaisia pakanakultteja. Vatikaani pyrki maailmanvaltaan jo alusta asti, ja inkvisitio, jolla vainottiin juuri aitoja Raamattua vaalivia kristittyjä, kuten valdolaisia, otettiin käyttöön jo 1100-luvulla, vuosisatoja ennen jesuiittojen olemassaoloa. Jesuiitat aikovat todella ajaa alas katolilaisuuden, kuten myös muut uskonnot, kun se on tehnyt tehtävänsä, perustaakseen uuden lusiferisen maailmanuskonnon. Mutta se, että jesuiittaveljeskunta olisi juutalaisten juoni, on yksinkertaisesti valhe vailla historiallista pohjaa. Artikkeli Henry Makow'n sivuilla on tyypillinen esimerkki seuraavasta:

Toinen ilmiö on se, että henkilöt, jotka tätä näkemystä levittävät, vaikenevat yleensä tyystin Vatikaanista ja jesuiitoista, ikään kuin näitä instituutioita ei olisi edes olemassa. Mutta silloin, kun tulee eteen tilanne, jossa näistä ei voi enää vaieta, otetaan käyttöön suunnitelma b, jonka perusmetodi on väittää, että jesuiittaveljeskunta on juutalaisten luoma ja hallitsema. Ensinnäkin väitetään, että veljeskunnan perustaja Ignatius Loyola oli juutalainen käännynnäinen, mutta tällä väitteellä ei ole minkäänlaista historiallista pohjaa. Sen lähde, johon usein viitataan, on yksi propagandisti nimeltä John Torell. Mikä on historiallinen totuus asiasta:


Ensinnäkin Loyolan aatelisperhe ei ollut rodultaan juutalainen. Espanjan inkvisitio piti rekisteriä kaikista rodultaan juutalaisista "limpiezan" kautta. Tämä oli Rooman puhdasverisyysoppi, jota inkvisiittorit valvoivat. Kukaan jolla oli juutalais- tai mauriverta korkeintaan neljän sukupolven takaa, ei saanut olla virassa, naida katolilaista tai edes poistua maasta. Loyola oli paasi Ferdinandin ja Isabellan hovissa, joka oli karkottanut juutalaiset Espanjasta vuonna 1492. Marrano-juutalaisia tai rodultaan osittain juutalaisia ei varmasti olisi koskaan hyväksytty siihen hoviin. Kuten Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) "juutalaishuoneen" kohdalla, kaikilta juutalaisilta oli pääsy kielletty.
-Eric Jon Phelps

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/05/disinformaatio-jesuiittojen.html


Muistattehan myös, että jesuiittaveljeskunta on itse asiassa jalostettu muoto vuosisatoja aiemmin lakkautetusta katolisesta Temppeliherrain ritarikunnasta ja että todellinen voima sen takana olivat Borgian ja Farnesen paavilliset eli mustan aatelin hallitsijasuvut.

Mutta onko jesuiittaveljeskunta Temppeliherrojen todellinen perillinen? Siihen viittaa moni keskeinen seikka. Ensinnäkin myös Temppeliherrat käyttivät jesuiittojen käyttämää IHS-monogrammia, jonka sanotaan tulevan Jeesuksen kreikankielisen nimen ensimmäisistä kirjaimista tai juuri sanoista "In Hoc Signo". Ainakin jesuiitoille sen esoteerinen merkitys lienee kuitenkin "Isis Horus Set" eli yksi epygtiläisistä jumalista koostuvista kolminaisuuksista.

Toinen mielenkiintoinen yhteys tulee sitä kautta, että Aragonian kuningas Jaakko II taivutteli paavi Johannes XXII:n suostumaan siihen, että Temppeliherrojen omaisuudet Aragoniassa ja Valenciassa uudelleen järjestettäisiin ja että perustettaisiin uusi samankaltainen sotilaallinen ritarikunta. Vuonna 1317 perustettu ritarikunta omistettiin Neitsyt Marialle ja sen nimeksi tuli Montesan ritarikunta. Sen tunnus olikin alunperin punainen risti niin kuin Temppeliherroilla.

Mutta miten tämä liittyy jesuiittoihin? No, vuodesta 1587 Montesan ritarikunnan suurmestarina on toiminut Espanjan kuningas, mutta viimeinen ei-kuninkaallinen suurmestari oli Pedro Luis Garceran de Borja, kolmannen jesuiittakenraalin, Francesco Borgian veli.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/jesuiittaveljeskunta-temppeliherrain.html


Mitä tulee Baijerin Illuminatiin, niin sen perustaja Adam Weishaupt oli jesuiitta ja sellaisena aina myös pysyi, toisin kuin monet vaihtoehtomediassa väittävät.

Weishaupt teki ennen kuolemaansa vuonna 1830 sovinnon katolisen kirkon kanssa. Tämä käy hyvin yksiin sen kanssa, että hän oli koko ajan ollut uskollinen jesuiitoille ja ajanut heidän asiaansa, sillä jesuiitat hallitsivat tuolloin taas Vatikaania. Paavi Klemens XIV lakkautti painostuksen alla jesuiittaveljeskunnan vuonna 1773 maksaen siitä pian hengellään, mutta he pakottivat heidän oman miehensä, Abbe Sieyesin valtaan nostaman Napoleonin avulla paavi Pius VII:n poistamaan jesuiitat pannasta vuonna 1814.  Jesuiitoilla oli tuon jälkeen entistäkin suurempi ylivalta Vatikaanissa. 

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/rothschild-ja-vatikaanin.html

Fox, libertaarit Andrew Napolitano ja Glenn Beck ja Amerikan tuleva jesuiittafasismi

Katolisesta Notre Damen yliopistosta valmistuneen tuomarin, Andrew Napolitanon libertaarinen keskusteluohjelma Foxilla lopetettiin helmikuussa yllättäen, ja se on aiheuttanut kohua ainakin vaihtoehtomediassa. Napolitano kertoo tässä suorasanaisesti, miten perustuslaki ei enää päde Amerikassa ja että liittovaltion hallituksesta on tullut itsevaltainen sortohallinto.






Onko Andrew Napolitano aito vapauden puolestapuhuja vai sittenkin jesuiittojen agent provocateur, jonka tehtävänä on lietsoa anarkistista mielialaa ja ajaa ihmisiä uusoikeistolaisen jesuiittafasismin syliin, kuten Eric Jon Phelps arvelee? Kallistun enemmän jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sillä hän on ollut toimittajana paavin ritaroiman Rupert Murdochin omistamalla Foxilla jo monta vuotta, eikä hän nytkään saanut potkuja, kuten hän itse painottaa. Murdochilla on myös jesuiittayhteyksiä mm. hänen yhtiönsä hallituksessa vaikuttavan jesuiittaprofessori Viet Dinhin kautta.

Yksi Napolitanon vakiovieraista on ollut entinen CIA-virkailija Michael Scheuer. Hän on jesuiittojen kouluttama ja toimii dosenttina Georgetownin jesuiittayliopistossa. Tyypilliseen jesuiittojen apurin tyyliin Scheuer on painottanut Israel-lobbyn valtaa Washingtonissa syyttäen Obamaa sen sätkynukeksi. Hän unohtaa luonnollisesti mainita, että Obaman hallinto on täynnä jesuiittojen asiamiehiä, jollainen hän itsekin on.

Napolitanon edeltäjä Foxin libertaaritoimittajana oli jesuiittojen kouluttama mormoni Glenn Beck, jonka populistinen Teekutsuliike on omaksunut yhdeksi johtohahmokseen. Omaksi presidenttiehdokkaaksen liikkeen jäsenet ovat ottaneet jesuiittojen kouluttaman John F. McManusin johtaman John Birch Society:n (JBS) äänitorven, Ron Paulin. Paul on myös piilopaavilainen ja ilmeistä kontrolloitua oppositiota, kuten Timo Soini Suomessa. Sekä Teekutsuliikkeen että JBS:n taustalla vaikuttavat myös piilojuutalaiset (tai sabbatailaiset) Kochin miljardööriveljekset.

Mutta palataksemme Glenn Beckiin, hän on myös anarkokapitalistisen Ludwig von Mises -instituutin (LvMI) tukija. Instituutti on nimetty itävallanjuutalaisen ekonomistin, Ludwig von Misesin mukaan. Von Mises toimi murhatun fasistijohtajan, Engelbert Dollfussin ja myöhemmin Otto von Habsburgin talousneuvonantajana. Von Habsburg oli Itävallan vanhan hallitsijasuvun päämies ja Maltan ritari, kuten moni varmaan muistaa. LvMI:n perustaja ja johtaja on katolilainen Lew Rockwell, ja myös muut instituutin avainhenkilöt ovat katolilaisia ja/tai sidoksissa jesuiittoihin. Näistä Joseph Salerno on jesuiittojen kouluttama ja Jeffrey Tucker ja Thomas Woods ovat kääntyneet katolilaisuuteen. Lisäksi johtavista jäsenistä Mark Thornton on valmistunut fransiskaaniyliopistosta ja Thomas DiLorenzo sekä juutalainen Walter Block ovat jesuiittayliopistojen professoreita.

On mielenkiintoista, että Rockwell ja varsinkin DiLorenzo ovat hyvin Abraham Lincolnin vastaisia, sillä hän oli kuitenkin viimeinen todellinen Amerikan presidentti. Pian Lincolnin murhan jälkeen nimittäin tehtiin Yhdysvaltojen perustuslakiin 14. lisäys, joka käytännössä mitätöi perustuslain ja avasi tien fasismiin. Mutta yllättävää se ei ole, sillä muistattehan, että jesuiitat vihasivat Lincolnia ja olivat myös taustavoimana äärikatolisessa salaliitossa, joka hänet murhasi.




Tämän kirjoituksen aiheisiin liittyviä linkkejä:

http://troyspace2.wordpress.com/category/john-birch-society/
Ludwig von Mises Institute ja tuleva jesuiittafasismi 
Jesuiitat ja itävaltalainen taloustiede
Glenn Beck Vatikaanissa

perjantai 17. helmikuuta 2012

Jesuiittapapiksi aikonut Jerry Brown ja muut kahdeksan jesuiittojen kouluttamaa kuvernööriä

USA:n 50 osavaltiosta yhdeksällä on jesuiittojen kouluttama kuvernööri. Tässä heistä lista:

Kalifornia - Jerry Brown
Connecticut - Dan Malloy
Illinois - Pat Quinn
Indiana - Mitch Daniels
Maryland - Martin O'Malley
New Hampshire - John Lynch
New York - Andrew Cuomo
Washington - Christine Gregoire
Wisconsin - Scott Walker


http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_United_States_governors

Kalifornian kuvernööri Jerry Brown on näistä ehdottomasti mielenkiintoisin tapaus. Hän kävi sekä jesuiittalukiota että jesuiittayliopistoa ja näiden jälkeen jesuiittaseminaaria. Brown aikoi siis tulla jesuiittapapiksi, mutta jätti seminaarin kesken. Hän valmistui lopulta Yalesta lakimieheksi ja ryhtyi myöhemmin poliitikoksi.

"Sovellan käytäntöön totuutta, johon minut kasvatettiin". Jesuiittojen perustajan, Ignatius Loyolan, jonka periaatteet, sanoo [Jerry] Brown, ovat "toimineet 400 vuoden ajan", totuutta.
-George F. Will, kolumnisti, 16. kesäkuuta, 2002

Jerry Brown ja Jim Jones


















Brownin ensimmäinen kausi Kalifornian kuvernöörinä oli vuosina 1975-1983, jonka aikana vuonna 1978 tapahtui kuuluisa Jonestownin joukkoitsemurha (tai joukkomurha), jossa kuoli yli 900 Kansan Temppeli -nimisen lahkon jäsentä. Jonestown liittyy Browniin siten, että hän oli yksi lahkon johtajan, Jim Jonesin lukuisista jesuiittayhteyksistä. Jonestown oli todisteiden valossa todennäköisesti jesuiittojen ja CIA:n psykologinen operaatio, jonka päätarkoituksena oli mustamaalata Rooman kirkosta selvän pesäeron tekeviä uudestisyntyneitä kristittyjä ja heidän lahkojaan. Aiheesta enemmän tuonnempana.

torstai 16. helmikuuta 2012

Presidenttiehdokas Mitt Romney ja mormonismin yhteys jesuiittoihin ja vapaamuurareihin

Yksi republikaanien presidenttiehdokkaista on Mitt Romney, joka on mormoni. Näin jesuiitat itse kerskailevat osuudellaan mormonismin historiaan:

Mormonit ovat aivan erityisen tarkastelun alla USA:ssa, koska yksi heistä, Mitt Romney, on julistanut tähtäävänsä presidentiksi. Oli aika, jolloin he eivät olleet yhtä hyväksyttyjä. Vuonna 1838 Missourin kuvernööri Boggs julisti: "Mormoneja on kohdeltava vihollisina, ja heidät on hävitettävä tai ajettava ulos osavaltiosta, jos yleinen rauha sitä vaatii". Kun heitä jahdattiin osavaltiosta toiseen, he hakivat neuvoa jesuiitta Pierre-Jean De Smetiltä, tuolta tunnetulta Amerikan villin lännen tutkimusmatkailijalta etsiessään paikkaa, jossa voisivat elää rauhassa. Hänen kuvauksensa mahtavasta Ison Suolajärven laaksosta miellytti heitä suuresti. Niinpä Salt Lake City:stä tuli mormoneille sitä, mitä Rooma on katolilaisille, ja jesuiitta De Smet seisoo siellä perustajaisien patsaiden joukossa.
-Jesuitica

Siinähän se tuli suoraan sylttytehtaalta. Jesuiitta Pierre-Jean De Smet olikin mormonien silloisen johtajan, Brigham Youngin ystävä. Young oli vapaamuurari, kuten edeltäjänsä ja mormonismin perustaja Joseph Smith. Niin moni muistakin alkuaikojen johtajista oli vapaamuurari ja niin lähellä toisiaan on vapaamuurareiden ja mormonien symboliikka ja rituaalit, että näiden kahden lahkon välille on hyvin vaikea tehdä eroa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mormonism_and_Freemasonry

YLE:n aamuhartaudessa kaikui jesuiittojen vapautuksen teologian henki

Alkusanat Verkkomedian kirjallisessa muodossa julkaisemasta aamuhartaudesta YLE:ssä:

Etelä-amerikkalainen ihmisoikeustaistelija, ihmisoikeuskriitikko, köyhien puolustaja, piispa Helder Camara, sanoi että jos annat köyhille leipää, olet pyhimys. Silloin kaikki ylistävät sinua, hallitusta ja ministereitä myöten. Mutta auta armias, jos kysyt: "Miksi köyhillä ei ole leipää?" Silloin olet kommunisti ja ties mikä.
-Kai Sadinmaa, YLE:n aamuhartaus, 9. helmikuuta 2012

Ei se tietenkään ihmisestä kommunistia tee, mutta katolinen arkkipiispa Helder Camara oli kommunisti, sillä hän kannatti jesuiittojen vapautuksen teologiaa ja oli yksi liikkeen johtohahmoista. Muistattehan mitä nykyinen jesuiittakenraali Adolfo Nicolas on sanonut vapautuksen teologiasta:

Vapautuksen teologia on rohkea ja luova vastaus latinalaisen Amerikan sietämättömään tilanteeseen. Kuten muidenkin teologioiden kohdalla, se tarvitsee vuosia kypsyäkseen. On vahinko, ettei se ole saanut luottamuslausetta ja että pian siltä ollaan katkaisemassa siivet, ennen kuin se oppii lentämään. Se tarvitsee lisää aikaa.
-Adolfo Nicolas, jesuiittakenraali, 2008 (CNA)

Mistä tässä oikeasti on kysymys, on että Vatikaani ja jesuiitat luovat kurjuutta latinalaiseen Amerikkaan ja tarjoavat siihen ratkaisuksi omaa vapautuksen teologiaansa, joka on vain koodisana katoliselle kommunismille.

Vatikaani on pitänyt Keski-Amerikan ihmiset tietämättömyydessä ja kurjuudessa jo neljä vuosisataa. On Vatikaanin intressi pitää kuristusotteensa näissä maissa. Se tekee sen joko joko El Salvadorin kuolemanpartioiden tai Nicaraguan jesuiittamarxistien avulla, kunhan ote ihmisistä säilyy. USA voisi protestanttisena maana luoda painetta, joka voisi vapauttaa ihmiset molemmista sotivista ryhmistä, mutta ei, sellaista painetta ei koskaan kohdisteta Vatikaaniin. Sen sijaan USA:sta näyttää tulevan aina vain enemmän Vatikaanin palvelija ja latinalaisen Amerikan mädännäisen tilan ylläpitäjä... On yksi aikamme suurista tragedioista, että latinalaisen Amerikan ihmisille ei usein ole muuta vaihtoehtoa kuin valinta romanismin ja marxismin välillä, ja marxismi on sekin vielä jesuiittojen tuotos. Heille ei koskaan anneta mahdollisuutta valita niistä kumpaakaan, vaan protestantismi. Protestantismista on tullut niin heikkoa, ja sen ovat niin monet selkärangattomat myöntyilijät pettäneet, ettei monille maailman kansoista enää ole tarjolla kelvollisia vaihtoehtoja. Silti, kun tarkastellaan maailmaa, protestanttiset maat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ovat ainoita, joissa on jäljellä edes jotain vapautta muistuttavaa.
-Ronald Cooke, The Vatican Jesuit Global Conspiracy, 1985, s. 21-22

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/jesuiitat-latinalaisessa-amerikassa.html
Katolinen kirkko ja kommunismi


Pappi Kai Sadinmaa mainitsee hartaudessaan Euroopan finassikriisin ja varoittaa, että "suuret kansainväliset pankit raunioittavat Euroopan kansakunnat". Tässä kohtaa on jälleen kerran hyvä muistuttaa, että EU on läpikotaisin katolinen hanke ja jesuiittojen asiamiesten johtama, kuten olen osoittanut.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/eun-jesuiittapresidentti-van-rompuy.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/02/euroopan-unionin-neuvoston-paamaja.html


Tämänhetkinen "finanssikriisi" on synteettinen ongelma, jonka ratkaisuksi Vatikaani tarjoaa maailmanhallitusta ja maailman keskuspankkia, joita jesuiitat luonnollisesti kontrolloisivat asiamiestensä kautta. Kuten nyt Euroopan keskuspankkia, jonka johdossa on jesuiittojen kouluttama pankkiiri Mario Draghi.

Jesuiittatroikka? Lukijat ovat varmasti huomanneet Euroopan näyttämöllä yhden merkin paremmasta, yhteisen päämäärän kolmella Euroopan johtajista: Herman van Rompuy, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja; Mario Draghi, Euroopan keskuspankin pääjohtaja; ja Mario Monti, Italian uusi pääministeri. Hiljattain pitämässään puheessa van Rompuy muistutti kuulijoitaan siitä, että kaikki kolme ovat jesuiittojen kouluttamia: "Minun kaksi teknokraattikollegaani jakavat kanssani aatteen inhimillisestä markkinataloudesta, jonka parissa olen aina viihtynyt". Heitä yhdistää paavi Benedictuksen kiertokirjeen Caritas in Veritate globaali talousvisio. Se että espanjalaisetkin ovat juuri valinneet johtajakseen entisen jesuiittakoulun oppilaan, Mariano Rajoyn, on saanut äärisiiven puhumaan jesuiittojen Euroopan valtauksesta - mitä ikinä se tarkoittaakaan.
-AMDG Express (jesuiittojen tietotoimisto)

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/02/seka-italian-etta-espanjan-uusi.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/10/vatikaani-vaatii-maailmanhallituksen-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html


Tämä kaikki on suunniteltua, ja Sadinmaa menee samaan ansaan kuin niin moni muu kohdistaessaan kriitikin muualle kuin ongelman todelliseen alkulähteeseen, Vatikaanin ja jesuiittojen roomalaisen imperialismiin.


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/09/miksi-vatikaani-ja-jesuiitat-paivitetty.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/11/rooman-imperiumin-ja-katolisen-kirkon.html

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Sekä Italian että Espanjan uusi pääministeri on jesuiittojen kouluttama

Italiassa Konstantinolaisen ritarikunnan jäsen Silvio Berlusconi siirtyi syrjään pääministerin paikalta ja tilalle otettiin jesuiittakoulua käynyt, myös EU-komissaarina toiminut Mario Monti. Samaan aikaan Espanjan uudeksi pääministeriksi nimitettiin Montin tavoin jesuiittakoulua käynyt Mariano Rajoy. Kun myös EU:n presidentti Herman van Rompuy ja Euroopan keskuspankin johtaja Mario Draghi ovat jesuiittojen kouluttamia, jesuiitat itse kommentoivat tilannetta näin:

Jesuiittatroikka? Lukijat ovat varmasti huomanneet Euroopan näyttämöllä yhden merkin paremmasta, yhteisen päämäärän kolmella Euroopan johtajista: Herman van Rompuy, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja; Mario Draghi, Euroopan keskuspankin pääjohtaja; ja Mario Monti, Italian uusi pääministeri. Hiljattain pitämässään puheessa van Rompuy muistutti kuulijoitaan siitä, että kaikki kolme ovat jesuiittojen kouluttamia: "Minun kaksi teknokraattikollegaani jakavat kanssani aatteen inhimillisestä markkinataloudesta, jonka parissa olen aina viihtynyt". Heitä yhdistää paavi Benedictuksen kiertokirjeen Caritas in Veritate globaali talousvisio. Se että espanjalaisetkin ovat juuri valinneet johtajakseen entisen jesuiittakoulun oppilaan, Mariano Rajoyn, on saanut ääriryhmät puhumaan jesuiittojen Euroopan valtauksesta - mitä ikinä se tarkoittaakaan.
-AMDG Express

Tuo globaali talousvisio tarkoittaa luonnollisesti maailman keskuspankkia, jota paavikin hiljattain vaati, ja lopulta maailmanvaluuttaa. Reilut kolme vuotta sitten muuten Mario Draghi vaati, että "keskuspankkien on otettava johtava rooli järjestyksen palauttamisessa", ja nyt hän on siis EKP:n johdossa toimeenpanemassa tätä. Kuvio menee kuta kuinkin näin: "ongelma" on kurittomat yksityispankit, "ratkaisu" jesuiittojen kontrolloima keskuspankki.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/10/vatikaani-vaatii-maailmanhallituksen-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/01/vatikaanin-varallisuus.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html

Vatikaani ja EU:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/02/euroopan-unionin-neuvoston-paamaja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/eun-jesuiittapresidentti-van-rompuy.html